Tot mai multe mămici își redescoperă vechile pasiuni în concediul de maternitate. Un exemplu elocvent este Ana Doaga, o tânără mămică care croșetează genți și torbe eco. Îți propunem să-i admiri lucrările, să-i afli povestea și, cine știe, poate te inspiră și pe tine să-ți urmezi pasiunile!

mamaplus

Când ți-a venit ideea să creezi genți?

Ideea a apărut mult mai devreme, dar am început realizarea acesteia în 2018, deja aflându-mă în concediul de îngrijire a copilului.

Care este activitatea ta de bază și ce experiență ai în domeniu croitoriei sau a designului?

Sunt contabil. Ce ține de croitorie, design, nu am studii, cunoștințele le am acumulate din master class-uri și din dorința de a crea ceva frumos și original.

De unde ai învățat această îndeletnicire?

Probabil bazele au fost lecțiile de educație tehnologica din școală, dar am frecventat și un cerc de croșetare al Casei de creație, pe când eram elevă.

mamaplus

Cât timp îți ia să faci o geantă cap-coadă și cât costă?

Având în vedere că am un toddler care îmi solicită toată atenția, efectuarea unei genți îmi ia până la 7 zile, prețul este în funcție de modelul ales, acesta variază între 600 și 1500 de lei. Mai nou, realizez și torbe croșetate, numai bune de folosit atunci când mergem la piață sau la market.

Ce categorie de femei cumpără, de obicei, aceste genți create manual?

În mare parte, cele care ajung să poarte aceste gentuțe create exclusiv manual sunt femeile cu categoria de vârstă cuprinsă între 20 și 40 de ani.

Cine te-a susținut de la început și ai vrea să-i mulțumești pentru asta?

În toata această aventură, m-a susținut și încurajat și continuă s-o facă soțul meu, îi mulțumesc mult pentru asta.

mamaplus

Cum pot face o comandă potențialele cliente?

Doritoarele (dar și doritorii) să intre în posesia unei genți handmade, îmi pot lăsa un mesaj pe pagina de Facebook sau Instagram "Anna's handmade creations".