mamaplus

Medicul dermatolog Diana Munteanu-Covila despre noua tehnologie sigură în epilarea definitivă

-
//
19.01.2023

Medicul dermatolog Diana Munteanu-Covila de la clinica Estetic-Sana ne bucură încă cu o tehnologie sigură în epilarea definitivă.

Epilarea cu laser LIGHT SHEER DESIRE – standard-ul de aur pentru frumusețea ta!

2 noi tehnologii ultramoderne, unicale a dispozitivului LIGHT SHEER DESIRE îi asigură cea mai mare eficiență, viteză, siguranță și confort maxim în timpul ședinței.

Tehnologia cu vid a manipulei HS induce un mechanism unic de reducere a durerii prin aspirație. Apropie foliculii țintă spre fascicolul de laser, care duce la o absorbție maximă a energiei, exclude riscul de arsuri, foarte rapid pentru zone mari.

Tehnologia exclusivă de răcire patentată ChillTip a manipulei HC oferă un confort maxim în timpul ședinței prin răcirea constantă a safirului încorporat în capătul de tratament. Aceasta permite să creștem semnificativ puterea impulsului în cazul eliminării părului pe zone mici fără durere și arsuri.

mamaplus

Cum funcționează?

Principiul tratamentului este transferul unei cantităţi mari de energie prin piele, până la nivelul unei ţinte, care în cazul epilării este pigmentul firului de păr. În urma absorbţiei energiei la nivelul foliculului pilos acesta este distrus şi este împiedicată creşterea părului, fără a fi afectată pielea din jur. 

Laserele Diode funcționează pe principiul fototermolizei selective. 

LightSheer® DESIRE ™ 805 nm este cel mai avansat laser LightSheer și a devenit standard printre laserele cu diode de 800-810 nm. Densitatea fluxului de energie și durata impulsului este selectată individual conform fototipului cu precizie maximă la fiecare centimetru supus tratamentului.

Asemenea echipamente sunt numite “standard-ul de aur” în epilarea cu laser. 
 

mamaplus
mamaplus

Recomendabil 6-8 ședințe.

Ciclul normal de creştere a firului de păr are 3 stadii: anageneză (faza activă), catageneză (faza de tranziţie), telogeneză (faza de eliminare). Foliculul firului de păr va trece prin toate aceste faze, iar singurul moment în care poate fi distrus este atunci când este activ (în anageneză). De aceea tratamentele necesită repetare. 

Zona supusă tratamentului cu laser diode se rade cu 1 zi înainte, încât lungimea părului să nu fie măsurabilă. 

Avantajul epilării cu laser:

•    metodă nedureroasă;
•    absolut igienică;
•    non-invazivă;
•    eficacitate maximă;
•    metodă rapidă;
•    piele fină și catifelată;
•    pentru orice zonă;
•    economic avantajoasă.

Durata în raport cu zona supusă tratamentului de la 10 minute, preț accesibil.

Pentru epilarea mai multor zone vezi pachete promoționale.

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.
 

Clinica Estetic-Sana este un complex modern care combină un număr imens de proceduri de întinerire, cele mai eficiente și progresive în medicina estetică, tratamente complexe în acnee, cicatrici, cuperoză, toate tipurile de epilare definitivă, ozonoterapie, hidrocolonoterapie, remodelare corporală. Clinica dispune de aparataj modern, inclusiv 7 aparate de laser performante pentru toate inestetismele. 

Adresa: Chișinau, str. Alexandru Cel Bun 108/1
Telefon: (+373 22) 23 29 62, 0692 63 873
E-mail: estetic-sana@mail.ru
Facebook
Instagram

Site