Daniela și mama sa încearcă să aducă bucurie și entuziasm pe chipurile copiilor, prin intermediul jucăriilor pe care le croșetează. Cu pași mici, dar siguri, cele două își doresc să transforme acest hobby într-o afacere de succes. Vă îndemnăm să le admirați creațiile colorate, care sunt numai bune pentru a fi dăruite picilor dragi din viața voastră!

mamaplus

Cum ați descoperit această pasiune și cine a venit cu ideea creării unei colecții de jucării?

Pasiunea mamei pentru croșetă o știu de mică. Pentru ea, croșetatul e un refugiu de la monotonia zilnică. Îndeletnicirea ei e perfecționată deja de mai mult de 20 de ani, din proprie intenție și interes pentru lucrurile frumoase.  Ideea de a crea jucării a venit din mediul online, i-am propus mamei cu doi ani în urmă, dar a refuzat. Acum, cu puțină inițiativă și mai multe cunoștințe în economie, vreau să transform îndeletnicirea ei într-o afacere de succes. Transformă hobby-ul tău într-un job și nu vei lucra nicio zi - vreau să fac asta pentru ea, nu știu dacă există un cadou mai frumos decât ajutorul meu în realizarea acestui vis.

Care este sursa voastră de inspirație?

Sursa de inspirație e zâmbetul copiilor care primesc aceste jucării. De aici și denumirea “Dăruiește zâmbete” - cultivăm tandreți prin jucării.

mamaplus

Ce piese croșetate putem găsi în portofoliul vostru?

Suntem la început și în colecție deja avem jucării precum hipopotami, urși, șoricei, simbolul anului 2020 și diferite personaje din povești. Lucrăm după ideea că orice dorință a clientului nostru poate fi realizată, astfel acceptăm propunerile voastre ca pe o provocare spre a ne diversifica activitatea.

Care sunt prețurile lucrărilor?

Prețurile depind de mărimea jucăriei, complexitatea și ața pe care o folosim. Fiecare ghem de ață e ales după specificul jucăriei. Cel mai ieftin animăluț costă 280 de lei, iar cel mai scump – 600 de lei.

mamaplus

Cine sunt clienții voștri?

Clienții noștri sunt toți cei interesați de lucrul handmade, cei care caută un cadou deosebit, îndrăgostiții, tinerii părinți, bunicii.

Unde te găsesc potențialii clienți?

Deocamdată, unica sursă de promovare e pagina de Instagram: ciudindaniela “dăruiește zîmbete”. Însă avem planuri mari: poze, site web și puncte de comercializare.

Ce sfat le-ai putea oferi mămicilor care sunt în concediu de maternitate și vor să-și urmeze pasiunile?

Observ tendința de a ne întoarce în timp, când lucrurile manuale erau apreciate și îmi place acest lucru, dar mai mult apreciez curajul mămicilor și, în general, al femeilor de a crea și a se promova aici, acasă. Atitudinea noastră ne va aduce succesul și doar de noi depinde zâmbetul celor dragi. Deci, hai că putem!

mamaplus