Piesele vestimentare care nu lipsesc, cu siguranță, din garderoba niciunei femei sunt blugii. Skinny, boyfriend, cu talie înaltă sau cu franjuri, jeanșii ne scot din impas ori de câte ori nu mai știm ce să îmbrăcăm.

Ce modele de blugi purtăm în 2018

Un aspect important de care trebuie să ții cont în 2018 în alegerea blugilor este silueta pe care aceștia o creează. Astfel, trebuie să optezi pentru blugi drepți, cu talia înaltă, largi, dar și pentru modele trei sferturi. Aceste modele de blugi pot fi purtate atât la ținute de zi, cât și la ținute de seară și sunt extrem de ușor de accesorizat. Poartă aceste modele de blugi cu pantofi cu toc înalt, dar și cu pulovere comode sau bluze elegante.

Blugii din 2018 pot fi în nuanțe de roz pudrat, alb cremos sau baby blue. Blugii în aceste nuanțe pot să îți transforme complet ținuta, mai ales dacă vei alege articole în culori asemănătoare, și pot fi ideali pentru birou. Totuși, în 2018, trebuie să optezi în principal pentru nuanțe iconice de bleu, care au reușit să rămână în tendințe decenii la rând.

5 modele de blugi pentru 2018

1.Talie înaltă. Blugii cu talie super înaltă, nu foarte strâmți și cu vedere la gleznă sunt apreciați de toți iubitorii modei. Îi poți purta cu malete sau topuri scurte și cu sandale extrem de sexy, dar și cu o pereche de Mary Jane.

Ce modele de blugi purtăm în 2018

2. Ultra clasici. Vorbim despre celebrul model Levi’s 501 care a revenit în forță: talia lor este medie și cut-ul drept. Dacă ai senzația că sunt prea clasici, fă-ți curaj și restilizează-i! Ia o foarfecă și taie-i așa cum îți place! Recomandarea noastră este să asortezi acest model de jeanși cu o pereche de mocasini și un tricou alb pe care te sfătuim să îl porți în interiorul pantalonilor.

Ce modele de blugi purtăm în 2018

3. Deschiși la culoare. Când vorbim despre blugi la modă în primăvara-vara 2018, trebuie să știi că pot fi bleu foarte deschis sau chiar albi. Asta nu înseamnă că este obligatoriu să îi porți cu încălțări văratice, dimpotrivă, jeanșii albi arată super cool cu o pereche de ciocate vintage și un pulover negru XXL. Așadar, poartă blugii albi în toate anotimpurile.

Ce modele de blugi purtăm în 2018

4. Wide leg. Blugii extrem de largi sunt potriviți de regulă siluetelor longiline dar, cu ajutorul unor platforme, acest model va arăta spectaculos și pe siluetele minione. Cel mai important lucru este să porți piese mai puțin voluminoase în partea superioară.

Ce modele de blugi purtăm în 2018

5. Franjurați. Blugii cu franjuri se potrivesc de minune cu o pereche de teniși, cu o pereche de sandale cu platformă, dar și cu unele cu tocul cui. Depinde de tine în ce registru vrei să încadrezi noua ta ținută cu blugi la modă primăvară-vară 2018!

Ce modele de blugi purtăm în 2018

Sursa: iuvas/facebook