mamaplus

Pantaloni scurți după 40 de ani? Kate Middleton sparge stereotipurile cu cea mai nouă apariție

-
//
02.08.2022

Recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai spectaculoase, Kate Middleton, soția prințului William, a făcut furori de curând, când a apărut în pantaloni scurți în Plymouth, Devon, unde a participat la Sail Grand Prix Marea Britanie.

În vârstă de 40 de ani, ducesa de Cambridge știe foarte bine cum să se îmbrace în funcție de evenimentul la care ia parte, iar de curând, ea a atras toate privirile. Mai exact, înainte de a îmbrăca costumul de neoprem și de a se alătura unei echipe de profesioniști pentru a participa la o cursă amicală împotriva echipajului Noii Zeelande, în ceea ce s-a numit Commonwealth Race, Kate Middleton a fost văzută în pantaloni scurți.

mamaplus

Mai exact, în imaginile surprinse de paparazzi, ducesa de Sussex apare îmbrăcată în niște pantaloni scurți, albi, pe care i-a asortat cu o bluză bleumarin, cu dungi albe, marinărești, în timp ce în picioare și-a pus niște adidași albi. Machiajul discret și părul buclat, lăsat liber pe spate, i-au completat cu succes look-ul.

Ulterior, soția prințului William a îmbrăcat un costum din neopren și s-a alăturat lui Sir Ben Ainslie, cel mai medaliat navigator de la Jocurile Olimpice și restului echipajului Marii Britanii. Kate l-a întâlnit anterior pe Ainslie la Jocurile Olimpice de la Londra 2012. Acolo acesta a câștigat a patra medalie de aur.

mamaplus