mamaplus

Irina Shayk surprinsă la plimbare cu fiica ei, purtând o pereche de cizme create de un designer moldovean

-
//
02.11.2022

Irina Shayk este cunoscută pentru gusturile sale neobișnuite ce ține de haine și îmbrăcăminte. De această dată modelul a fost surprinsă la plimbare cu fiica ei purtând o pereche de cizme semnate by Fidan Novruzova, designer din Moldova.

Pentru plimbare modelul în vârstă de 36 de ani a ales să poarte un look total black formată dintr-o maletă, șorți scurți, un trench, o geantă de tip sport și o pereche de cizme create de designerul moldovean Frida Novruzova, scrie shok.md.

mamaplus
mamaplus

Fidan Novruzova designerul de haine pentru femei de naționalitate azeră dar care s-a născut și locuiește în Chișinău și-a lansat eticheta omonimă în octombrie 2020, la scurt timp după ce a absolvit programul BA de design și marketing vestimentar al Central Saint Martins.

După prezentarea colecției sale pentru absolvenți, designerul în plină dezvoltare a primit imediat un val de interes pentru munca ei, atrăgând o atenție deosebită pentru încălțămintea ei distinctă – cizme groase, cu vârfuri șifonate și mulași în culori bogate ombre. 

Designerul s-a întors în Moldova pentru a-și construi brandul și în prezent lucrează din greu la următoarea sa colecție pentru primăvara/vara 2023.