mamaplus

Atac dur la adresa Cleopatrei Stratan: „Nu puteți să vă duceți cu ochelarii pe care îi purtați la bibliotecă”

-
//
08.06.2022

Stilista și criticul de modă din România, Iulia Albu, a vorbit într-o emisiune televizată despre ținutele vedetelor de la cele mai importante evenimente din viața lor. La un moment dat, în vizorul ei și al invitatului său, au fost Cleopatra Stratan și Edward Sanda, cu ținutele pe care le-au purtat în ziua nunții.

„Papionul lui Edward Sanda este supradimensionat pentru fizionomia lui și cămașa este mult prea largă. În cazul gulerului cămășii, regula spune că degetul trebuie să intre forțat un pic. Rochia este total nepotrivită pentru o petrecere, nu neapărat greșită, dar bretelele ar trebui să se poarte în alte contexe, dar este un cuplu foarte frumos”, a declarat Virgil Mănescu la Poliția Modei.

Iulia Albu a menționat că la un eveniment important ochelarii ar trebui să fie cu ramă metalică pentru a nu ieși atât de mult în evidență.

Iulia Albu a comparat ochelarii artistei cu cei ai unui personaj din desene animate

„Este alegerea ei, fiecare mireasă se vede într-un fel. Dacă vrei așa o rochie cred că puteau să lipsească acele aplicații din dantelă care o fac să arate ca un furou. Din punct de vedere al ochelarilor pe care îi poartă… Atunci când purtați ochelari, puteți avea o pereche pentru zi de zi și o pereche pentru evenimente.

Perechea pentru evenimente trebuie să fie cu ramă metalică. De ce? Pentru că este mai puțin vizibilă și vă încadrează mult mai bine trăsăturile. Trebuie să încercați să nu semănați cu Dexter, deși Dexter este unul dintre personajele mele preferate. Pentru că este un eveniment special, nu puteți să vă duceți cu ochelarii pe care îi purtați la bibliotecă”, a declarat Iulia Albu la Poliția Modei.

mamaplus