mamaplus.md

Brigitte Macron are o siluetă de invidiat. Vezi ce mănâncă Prima Doamnă a Franței

0
//
31.01.2019

Brigitte Macron va împlini vârsta de 66 de ani în primăvara acestui an. Prima Doamnă a Franței însă arată extrem de bine, lucru pentru care este invidiată de femeile mult mai tinere decât ea. Brigitte are grijă la alimentație, iar meniul ei te va surprinde.

mamaplus.md

Prima Doamnă a Franței uimește publicul de fiecare dată prin aparițiile sale, prin felul său vestimentar care, recunoaște ea, e unul îndrăzneț. 

Bucătarul şef de la Palatul Elysée, Guillaume Gomez, a dezvăluit ce conține meniul soției președintelui francez. Brigitte respectă cu strictețe regimul alimentar, din care nu pot lipsi fructele și legumele.

Potrivit nutriționiștilor, stabilirea unei varietăți de fructe și legume în dieta zilnică este una dintre cele mai bune metode de a menține o siluetă ideală, deoarece acestea reprezintă conțin substanțe nutritive. De asemenea, consumul zilnic de fructe și legume este foarte important pentru menținerea aspectului sănătos al pielii.

 

mamaplus.md

Bucătarul familiei prezidențiale a mărturisit că Brigitte Macron mănâncă, de asemenea, pește fără grăsimi și o mulțime de salate cu ierburi proaspete. Prima Doamnă a Franței nu dorește în niciun caz să vadă pe masă mâncare de tip fast-food.

Un alt secret al soției președintelui din Franța este maniera de a mânca la masă. Pentru o digestie ușoară, Brigitte mănâncă încet și în porții mici.

Sursa