mamaplus

Dieta urmată de Anna Lesko. Ce a ajuns să facă artista pentru a arăta ca la 20 de ani

-
//
27.10.2022

Anna Lesko are 43 de ani și o siluetă de invidiat. Artista face sport și are grijă să aibă o alimentație sănătoasă. Însă vedeta a recunoscut că la o perioadă, apelează la o dietă drastică, pe care nu toată lumea o poate urma.

Este vorba despre o cură de detoxificare a ficatului, cu miere și lămâie, îi este de ajuns să arate ca la 20 de ani.

„Într-adevăr, am 43 de ani, dar cred că este vorba și despre ADN, însă pe lângă asta vin și multe alte accesorii: dorința și motivația permanentă de a arăta bine, de a fi sănătos atât fizic, cât și psihic. Diete nu țin, am una singură de detoxifiere a ficatului, cea cu miere și lămâie, e ca un fel de limonadă, practic te hidratezi toată ziua, dar nu ai voie să mănânci nimic; este o cură drastică, între 7 și 14 zile. Nu toată lumea poate să o țină.

Eu o fac o dată sau de două ori pe an. Eu nu cred în cure, eu cred într-un stil de viață echilibrat, într-o alimentație sănătoasă.

Trebuie să recunosc că nu mă abțin de la pofte, dar mănânc în cantități mici. Dulce nu prea mănânc și cred că asta contează foarte mult. Am făcut sport mereu, l-am întrerupt aproximativ acum trei ani și m-am reapucat acum trei luni, sunt o fire activă, am arderile bune”, a spus Anna Lesko, conform Viva.

mamaplus