mamaplus

Pregătește-ți corpul pentru vară! Unde în Chișinău poți face fitness în anul 2020

-
//
05.03.2020

Primăvara ne alintă cu zile din ce în ce mai calde, iar odată cu asta apar și diverse întrebări legate de aspectul nostru fizic. Dacă în sezonul rece kilogramele în plus se mai pot ascunde sub câteva straturi de haine, atunci vara nu mai e la fel și începi să te gândești cum ai putea să îți pregătești corpul pentru sezonul estival.

Dacă îți dorești un corp frumos și tonifiat de care să nu te jenezi atunci când îmbraci costumul de baie, ar fi bine să începi pregătirile chiar acum. Unde mai dai că anume primăvara este acel sezon care te motivează și te inspiră din plin să faci niște schimbări frumoase, cum ar fi eliminarea grăsimii nedorite cu ajutorul sportului.

În primul rând, ar trebui să îți formulezi un scop clar și să ai un răspuns la întrebarea – de ce ai nevoie de activitate fizică. Acest lucru te va ajuta să fii suficient de motivat pentru a face sport cu plăcere.

Un alt secret ar fi regularitatea cu care vei face aceste antrenamente. Stabilește-ți un orar fix și urmează-l strictețe.

Urmărește cu atenție schimbările și progresele pe care le faci. Nimic nu te-ar putea motiva mai bine decât un rezultat vizibil al muncii depuse în sala de sport. Nu uita să îți oferi anumite recompense pentru reușitele tale.

Antrenamentele ar trebui să-ți aducă plăcere și în niciun caz senzația de disconfort fizic și moral. Tocmai de aceea, ar trebui să-ți alegi genul de sport pe care îl vei practica: aerobic, Aqua aerobic, pilates, yoga, alergarea, înotul sau sala de forță.

Mamaplus.md îți oferă în continuare cele mai bune oferte pentru femeile din Chișinău, care te vor ajuta să-ți menții corpul tonifiat, să te simți bine și să fii pregătită de vară.

PILATESM STUDIO

mamaplus

PilatesM Studio este primul studiou specializat în pilates din Moldova. Programul de antrenamente se stabilește în funcție de nivelul de pregătire și vârstă. Antrenamentele de grup sau individuale se desfășoară în clase spațioase și luminoase.

Program de lucru: de la 07:30 până la 21:00.

Preț: Primul antrenament de probă în grup - 100 lei. Primul antrenament individual - 300 lei. 10 antrenamente în grup - 60 €.

Telefon: +/373/ 79727279

Adresa: str. Serghei Lazo, 34.

Site

Facebook

PILATES PROFESIONAL STUDIO BONNE FORME

mamaplus

Studioul propune antrenamente în diverse tipuri de grupuri, la alegere: grupuri formate din 4 sau 9 persoane. De asemenea, aveți la dispoziție și antrenamente individuale, în pereche, pilates pentru femei însărcinate și pilates pentru copii. Antrenamentele se desfășoară într-o atmosferă amiabilă cu specialiști profesioniști care activează conform practicilor internaționale. Studioul este dotat cu echipament care deține certificare europeană.

Program de lucru: de la 07:00 până la 22:00

Telefon: +/373/ 78649204 (Botanica), +/373/ 79864062 (Râșcani)

Adresa: str. Hristo Botev, 6 și str. Alecu Russo, 15, оficiul 25

Facebook

MAX FITNESS

mamaplus

Maxfitness este un club de fitness din Chişinău, situat în sectorul Râşcani, dotat cu echipamente performante. Ai la dispoziție o echipă de profesioniști care te vor instrui la cel mai înalt nivel. Maxfitness oferă și un program de antrenamente în grup, care presupune clase de aerobic, dans și aparate de forță. Dacă preferi mai mult activitățile dinamice sau cardio, atunci antrenamentele de Zumba alături de Irina Leonițcaia, este exact ceea ce-ți trebuie!

Program de lucru: de la 07:00 până la 22:00

Preț: clubul de fitness vă propune 9 tipuri de abonamente la alegere, cu program de vizite variabil. Aveți posibilitatea de a achita numărul necesar de vizite – de exemplu, 8 frecventări în weekend pe parcursul a o lună și jumătate, costă 400 de lei.

Telefon: +/373/ 060 400 700

Аdresa: bd. Moscovei, 11/5

Site

Facebook

FITNESSCLASS

mamaplus

Centrul de fitness vă propune antrenamente în grup – un complex din 20 de activități sportive, printre care antrenamente de forță, dans, aerobic, bodymind și arte marțile. Antrenamentele se desfășoară în săli confortabile și sunt gratuite pentru toți membrii clubului de fitness.

Preț: Clubul oferă o vizită gratuită. Totodată, sunt 3 pachete de prețuri, începând cu 440 lei lunar.

Telefon: +/373/ 022 87 70 07

Adresa: str. Alba Iulia, 75.

Site

Facebook

ENERGY FITNESS

mamaplus

Rețeaua de cluburi de fitness Energy Fitness cuprinde peste 30 de programe de grup pentru orice nivel de pregătire. În fiecare trimestru, instructorii de gimnastică și programe de grup participă la training-uri de calificare. Studiourile dotate te inspiră să lucrezi asupra propriului corp.

Preț: pentru o vizită în calitate de oaspete, accesul este gratuit. Dintre cele 40 de tipuri de abonamente, managerii vă vor ajuta să-l alegeți pe cel mai potrivit.

Telefon: +/373/ 022 50 22 22

Adresă: bd. Dacia, 31/1

Site

Facebook

DANCE STUDIO DALLAS

mamaplus

Studiou de dans pentru copii și adulți, care oferă unul dintre cele mai populare programe de fitness în present – Zumba. În timpul antrenamentelor de Zumba, organismal acumulează o energie de diferite grade de intensitate, fără a obosi sistemul nervos central. Un antrenament standard durează 60 de minute, timp în care se ard aproximativ 500 de calorii.

Preț: curs individual pentru o persoană adultă – 200 de lei/oră. Abonamente pentru adulți, valabile o lună, costă 200 de lei.

Telefon: +/373/ 794 794 87

Adresă: str. Miron Costin, 7, of. 108

Site

Facebook

NEO GYM FITNESS – ZUMBA

mamaplus

Dacă doriți să slăbiți până la vară ușor și cu satisfacție, atunci acordați atenție unei alte opțiuni de Zumba, oferită de această dată de Neo Gym Fitness. Antrenamentele de dans pline de energie, bazate pe ritmuri latine, vă vor ajuta nu doar să obțineți o formă excelentă, ci și să vă încărcați cu emoții pozitive și extraordinare.

Program: de la ora 07:00 până la 23:00

Telefon: +/373/ 022 88 38 38

Adresă: bd. Ștefan cel Mare, 202, bloc 2, et. 5

Site

Facebook

AQUATERRA Wellness & Spa

mamaplus

De mai bine de cinci ani, rețeaua de cluburi Aquaterra oferă o abordare complexă a sănătății și frumuseții sub supravegherea unei echipe de profesioniști și specialiști calificați. În arsenalul antrenorilor există mai multe programe: grup, yoga, aparate de forță, Zumba, antrenamente în apă, arte marțiale etc.

Telefon: +/373/ 022 628 000

Adrese: bd. Decebal, 6/4, str. Ginta Latină, 12/5

Site

Facebook

ECOSPORT GYM

mamaplus

Clubul oferă o varietate de programe în grup, inclusiv LES MILLS, concepute pentru a vă face sănătos, puternic și pentru a avea un corp frumos. Vizitele la sălile de ciclism, pilates și piscină în aer liber pe acoperiș vor adăuga plăcere în timpul antrenamentelor și, bineînțeles, vă vor ajuta să obțineți rezultate excelente, umplându-vă viața cu activitate și sport.

Preț: abonament pentru o lună – de la 1200 de lei, iar pentru un an – de la 9000 de lei.

Telefon: +/373/ 22 23 30 81

Adresă: str. A. Mateevici, 113/2

Site

Facebook

EXCLUSIVE

mamaplus

Studioul oferă adulților o varietate de clase cu diferite stiluri de dans: Zumba, hip-hop, latino, RnB, go-go, strip plastic și belly dance. Există un grup separat pentru dansuri de club dedicate doar femeilor.

Preț: 400-500 de lei/lună.

Telefon: +/373/ 69 256 477

Adresă: str. Zelinski, 34

Site

Facebook