Cel mai important produs dietetic!

Cel mai important produs dietetic!

Alexandru Turevici

autorul Big Daddy's Blog, tată a doi copii, mereu cu zâmbetul pe buze, slăbește împreună cu  Diet Solution și Mamaplus.MD, în cadrul proiectului SlimFit

"Top 10 produse pentru slăbit", "Top 5 produse pentru pierderea în greutate" – internetul este plin de asemenea articole, dar de cele mai multe ori autorii acestor texte uită de cel mai important lucru.

În această listă nu este inclus cel mai important elementele constitutive care stă la baza întregului sistem de pierdede în greutate.

Oricât ar suna de banal, eu vorbesc despre apă!

Iar în fraza: "Pentru o sănătatea dvs. consumați cel putin 1,5 litri de apă pe zi", care sună zilnic la TV și radio, se ascunde adevărul absolut și nu se are în vedere vreo reclamă a apei îmbuteliate.

Cel mai important produs dietetic!

Cunosc personal oameni care nu înțeleg cum să bea un asemenea volum de apă pe zi.

Să înveți cum să urmărești echilibrul apei în organism, nu este deloc dificil.

Un pahar de apă dimineața constituie deja 250 ml.

Ați sosit la locul de muncă mai beți un pahar de apă.

Înainte de cină, după cină, înainte de a merge la serviciu, înainte de drumul spre casă și înainte de culcare bea doar câte un pahar cu apă și iată că deja ați consumat 1,5 litri de apă pe zi.

Avantajele consumului zilnic de apă sunt ușor de găsit pe Internet.

De exemplu unele dintre ele le puteți găsi: aici sau aici.

Așadar, acesta este, probabil, cel mai bun obicei din lume!

Cel mai important produs dietetic!

Ca o persoană care înainte de a participa la experimentul Slim Fit "eram prieten" cu apa, am primit cu plăcerea vestea unui nou partener al proiectului - apa minerală naturală Devin. Cunosc gustul (da, apa are gust) aproape la toate brandurile prezente în  Moldova în ceea ce privește apa, dar Devin l-am încercat pentru prima dată.

Are un gust plăcut, mai bun decât a unor producători autohtoni. Este și de înțeles, apa Devin este produsă în Bulgaria, unde există un ecosistem unic.

Apă cu un conținut redus de minerale este potrivită pentru utilizarea de zi cu zi, producătorul o recomandă și copiilor, iar diferitele forme de ambalare face mai ușor de a alege "formatul" dorit.

De exemplu, o astfel de sticlă "sportivă" este perfectă pentru sport.

Cel mai important produs dietetic!

Da, merg la sala de sport :)

Am noroc că sala este cea mai aproape de casă.

Vorbesc de Max Fitness.

Așa că veți avea ce vedea în următorul raport video al proiectului Slim Fit pe Mamaplus.MD.

Mulțumiesc pentru sprijinul tuturor partenerilor menționați mai sus, precum și laboratorului Invitro, care monitorizează constant starea mea de sănătate.

Cel mai important produs dietetic!