Sunt tineri, creativi și plini de idei geniale! Din dragoste pentru frumos, Rodica și Sergiu Cușmir au pus pe roate Royal Decor, o agenție care-ți organizează evenimentul viselor tale până în cele mai mici detalii. Iar după ce au devenit părinți, au mai creat un proiect de suflet, My Miracle, unde găsești jucării hand-made create cu grijă și multă dragoste.

mamaplus

Cum a început povestea jucăriilor croșetate?

Sigur că orice început e complicat, mai ales atunci când crezi că nu te pricepi la croșetat. Așa că am lăsat ce-i mai greu pe umerii mamei mele, cea care cândva mi-a împletit ciorapi de lână, rochițe, fulare.

Mama a făcut primul iepuraș, pe care l-a despletit de multe ori și l-a refăcut, astfel învățând tehnica. După asta, sinceră să fiu, eu doar am venit și am cules roada. Mulțumesc, mama!

Cum a arătat prima jucărie creată de tine?

Prima jucărie creată de mine a fost tot un iepuraș, cu care doarme acum Madlen, fata mea. E cam strășnicuț, dar ei îi place. (zâmbește)

mamaplus

Cine sau ce te-a inspirat să creezi jucării eco friendly?

Jucăriile și proiectul “MyMiracle” a fost creat din dragostea și grija pe care o am în primul rând pentru propria mea fetiță. Ca orice bebeluș, punea în guriță orice jucărie avea la îndemână și atunci am început să caut o alternativă sigură a celor din comerț, care-s toate din plastic. Voiam o jucărie care să nu fie toxică, să nu aibă părți care pot fi înghițite și să fie și drăgălașă.

De ce părinții ar trebui să aleagă jucăriile hand-made create de tine?

Pentru că părinții mereu tind să le ofere copiilor lor tot ce-i mai bun, cred că trebuie să înțeleagă că și primele jucării ale bebelușilor trebuie să fie sigure și folositoare.

Ăsta e scopul nostru, să promovăm jucăriile care nu prezintă vreun pericol pentru cei mici. Avem multe modele în stoc, pe care le facem după bunul plac, dar suntem deschiși și pentru comenzi personalizate.

mamaplus

Care sunt prețurile jucăriilor?

Prețul acestora variază foarte mult în funcție de mărime, model. De la 190 până la 600 de lei.

Cine sunt clienții tăi și cum pot face o comandă?

Clienții noștri sunt părinții responsabili și le mulțumim. Aceștia ne găsesc în mediul online, acolo unde acum s-au concentrat majoritatea vânzărilor.

Cu ce lucrări planifici să-ți mărești colecția?

În curând vom posta mai multe modele de jucării în spiritul sărbătorilor de iarnă. O colecție de mici reni, spiriduși - jucării de poveste.

mamaplus