Imaginează-ți cum ar fi să fii părinte pentru 14 copii şi să nu ai un partener de viață care să te ajute. Aceasta este viața Nadyei Suleman, care gestionează uimitor de bine rolul de mamă singură. Când s-au născut octupleții, lumea s-a întrebat dacă a primit mai mult decât ar putea duce. A fost numită iresponsabilă, nebună, dar, de-a lungul anilor, americanca a dovedit că se descurcă de minune.

După ce au crescut primii ei 6 copii, Nadya Suleman a mai vrut să aibă unul. Fiind unica la părinți, şi-a dorit întotdeauna o familie foarte mare. Din păcate, s-a confruntat cu probleme medicale care nu-i permiteau să conceapă natural. Prin urmare, femeia a făcut niște economii bune și a adunat bani pentru tratamente de fertilizare in vitro.

Pentru a putea acoperi costurile unei ferilizări in vitro, a fost nevoită să lucreze în ture duble ca asistentă la un spital de pshiatrie.

În 1999, s-a despărțit de soțul ei după 3 ani de căsnicie, dar, în ciuda divorțului, el a fost de acord să doneze spermă. Astfel, Nadya a devenit mama unui băiețel. Cum voia o familie mare, a mai încercat o dată şi a născut o fetiță, în 2002. Au urmat alți copii, cu ajutorul aceluiaşi donator, fostul ei soț.

Ultima sarcină i-a afectat serios corpul

Mama celor 6 copii a decis să mai încerce pentru o ultimă oară. După implantarea embrionilor, a aflat mai târziu că va avea 8 copii. Abdomenul ei s-a rotunjit rapid. După 6 luni, şi-a rupt coasta şi a trebuit să stea la pat timp de 6 săptămâni, în timp ce mama ei avea grijă de ea. Din cauza complicațiilor, bebeluşii s-au născut prin cezariană. S-au născut sănătoşi şi au devenit primii octupleți care au supraviețuit în timpul sarcinii și nașterii.

mamaplus

La momentul naşterii copiilor, Nadya era şomeră şi trăia cu mama ei, dar a muncit din greu, a acceptat orice slujbă pe care şi-o putea permite şi a reuşit să aibă grijă de toți bebeluşii ei. În prezent, familia locuieşte într-o casă cu trei camere.

Nadya a crezut mereu că este important să mănânci sănătos şi a impus familiei un stil de viață vegan. Copiilor le place să-şi urmeze mama.

mamaplus

Așa arată în prezent mama a 14 copii, Nadya Suleman.

mamaplus