Teddy Hobbes este un băiețel din Marea Britanie, care în prezent are 4 ani, dar deja citește cărți cu Harry Potter. La 2 ani și 4 luni a învățat singur să citească, iar acum e considerat unul dintre cei mai inteligenți copii din lume.

mamaplus

„A învățat singur să citească și când l-am dus la grădiniță am spus asta, dar educatoarele nu m-au crezut. În ziua aceea au chemat un profesor ca să vorbească cu el, apoi m-au sunat și mi-au spus că am avut dreptate, că a învățat să citească singur”, a declarat mama lui Teddy. Micuțul a intrat în Mensa (organizația internațională a oamenilor cu un IQ peste medie), devenind cel mai tânăr membru din Marea Britanie în această organizație, având un scor de 139 din 60.

Teddy știe să mai numere până la 100 în mai multe limbi, printre care mandarină, franceză, germană, spaniolă și galeză. De când a fost mic, nu a fost interesat de jocurile clasice pe care le joacă toți copiii, ci mai degrabă a vrut să învețe să citească și să numere. „Când am născut-o pe fiica noastră, i-am cumpărat lui Teddy o tabletă, ca să ne putem concentra asupra fetiței. Dar el nu a fost niciodată foarte interesat să joace jocuri sau altceva. În schimb, îi place să folosească aplicații pentru a încerca să învețe să numere până la 100 în limbi străine. Asta înseamnă distracție pentru el. Prietenii lui abia recunosc câteva litere ale alfabetului, în timp ce el citește Harry Potter”, a mai spus mama.

Sursa: libertatea.ro