mamaplus

Medicii ar trebui să fie cei mai buni prieteni ai copiilor - Hypermed Moldova

-
//
25.04.2023

Copiii sunt cel mai valoros dar al părinților, iar sănătatea lor este pe primul loc în lista de priorități. De aceea, atunci când vine vorba de sănătatea copiilor, alegerea celor mai buni medici pediatri este esențială. La Hypermed, găsiți o echipă de medici dedicați și pasionați care oferă servicii pediatrice de înaltă calitate.

De ce medicii ar trebui să fie cei mai buni prieteni ai copiilor? Pentru că relația lor trebuie să  fie una bazată pe încredere, înțelegere și comunicare deschisă. Copiii pot avea multe temeri și întrebări atunci când vine vorba de vizitele la medic și este important ca medicii să fie pregătiți să răspundă la toate acestea într-un mod clar și înțelegător.

Un medic care devine prietenul copilului poate fi un model pozitiv și îl poate ajuta să își dezvolte încrederea și siguranța în sine. De asemenea, un astfel de medic poate fi un bun consilier pentru părinți, ajutându-i să înțeleagă mai bine nevoile și temerile copiilor lor și oferindu-le sfaturi utile pentru a-și îngriji mai bine copiii.
Consultațiile pediatrice sunt importante pentru a urmări starea de sănătăte a copiilor. Acestea nu numai că ajută la monitorizarea creșterii și dezvoltării copilului, ci și la detectarea precoce a problemelor de sănătate și la prevenirea afecțiunilor.

În general, ar trebui să programați o consultație pediatrică pentru copilul dumneavoastră imediat după naștere, apoi la vârsta de 1 lună, 2 luni, 4 luni, 6 luni, 9 luni, 12 luni și apoi anual până la vârsta adolescenței. Cu toate acestea, este important să întrebați medicul pediatru despre programul specific de consultații recomandat pentru copilul dumneavoastră, deoarece poate varia în funcție de istoricul medical și alți factori individuali.

La Hypermed, medicii pediatri își concentrează atenția asupra sănătății copilului, dar și asupra dezvoltării lor. Specialiștii centrului oferă servicii de îngrijire preventivă prin examene periodice, dar și tratamente, sfaturi pentru a ajuta la gestionarea problemelor de sănătate, cum ar fi:

  • infecțiile respiratorii;
  • afecțiunile gastro-intestinale;
  • infecțiile tractului urinar;
  • afecțiunile dermatologice;
  • tulburările de creștere și dezvoltare;
  • afecțiunile articulare, precum și diferite afecțiuni cronice.

În plus, față de serviciile medicale tradiționale, Hypermed oferă și o gamă largă de servicii complementare care ajută la îmbunătățirea stării de sănătate a copiilor, precum serviciile de nutriție și dietetică sau serviciile de consiliere psihologică, pentru a ajuta copiii să facă față problemelor emoționale și comportamentale.

Programul prelungit până la ora 20.00 și zilele de sâmbătă fac ca serviciile medicale să fie mai accesibile și mai ușor de programat pentru părinți. În plus, acest program ajută la reducerea timpului de așteptare și face posibilă programarea de urgență chiar și în afara programului normal de lucru. 

Toate acestea fac din Hypermed o alegere excelentă pentru părinți atunci când vine vorba de sănătatea copiilor lor.

Adresa: str. Sadoveanu, 11/2, Chișinău
Tel: +373 (22) 999 050
Tel: +373 (60) 999 050
E-mail: info@hypermed.md