Ştirea despre o americancă de 51 de ani care şi-a născut propria nepoată a făcut înconjurul lumii toamna trecută. Ce se întâmplă acum cu neobişnuita familie? Julie Loving a uluit lumea atunci când a decis să poarte sarcina fiicei sale infertile - un gest de iubire extremă, care a atras valuri de comentarii pro şi contra.

Anul trecut, în noiembrie, în plină pandemie, americanca din Edmonton a adus pe lume o fetiţă sănătoasă - având-o alături şi pe fiica sa, Breanna Lockwood, mama biologică a bebeluşului.

mamaplus

Cazul a făcut înconjurul lumii, ajungând şi la emisiunea lui Oprah Winfrey. Decizia lui Julie, care are şi un nume predestinat - Loving - a venit după o lungă perioadă în care şi-a văzut fiica suferind, pentru că încercase de mai multe ori fertilizarea in vitro fără succes.

Breanna şi soțul ei îşi doreau din tot sufletul un copil, dar acest lucru nu părea posibil - Breanna a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale şi a pierdut mai multe sarcini. Specialiştii deja o avertizaseră că o mamă surogat ar fi fost singura lor speraniă.

mamaplus

"Când mama mi-a spus că vrea să facă asta, la început am crezut că e nebună. La vârsta ei... Şi nu mai auzisem despre o asemenea situație", a declarat Breanna, care are 30 de ani, despre mama ei de 51 de ani.

mamaplus
mamaplus