În perioada sezonului rece, pielea are nevoie de îngrijiri speciale pentru a ,,face faţă” temperaturilor scăzute de afară. Dacă în timpul verii cuvintele de bază sunt protecţie solară şi autobronzante, atunci iarna discutăm despre hidratare intensă, care este extrem de importantă, și nu doar pentru față, dar și pentru mâini, picioare și întreg corpul.
Produsele care ne hidratează pielea întregului corp în sezonul rece

Produsele Numismed oferă hidratare intensă, grijă deosebită și protecție pentru piele în timpul iernii.

Dermatologii recomandă în sezonul rece să înlocuim crema obişnuită pentru ten cu una cu bază grasă, pentru a reface bariera de protecţie a pielii.

Numis Med Cremă pentru față de zi cu Uree 5% și acid hyaluronic, 50 ml

Produs special recomandat pentru pielea sensibilă și extrem de uscată. Conține uree și acid hyaluronic, componente care contribuie la menținerea apei în epidermă. Previne apariția ridurilor și redă elasticitate pielii. Crema are o textură lejeră și poate fi, de asemenea, utilizată ca bază pentru machiaj. 

Numis Med Crema pentru față de noapte cu Uree 5% și acid hyaluronic, 50ml

Conținutul bogat de uree și acid hialuronic stimulează regenerarea pielii și se activează peste noapte, reconstruind astfel bariera de lipide de protecție. Pielea devine mai fermă și mai elastică. Ideală pentru îngrijirea zilnică a pielii în timpul iernii, conține ceară de albini, care protejează pielea de factorii nocivi ale mediului (temperaturi scăzute, vânt, aer uscat).

Numismed Gel de curățare cu Uree 5%, 200 ml

Este important ca și curățarea tenului să fie delicată, de aceea recomandăm acest gel cu efect de curățare blândă, calmare a iritațiilor și hidratare intensă. Conținutul de Uree îmbunătățește nivelul de hidratare al pielii și protejează împotriva deshidratării ulterioare. Pantenolul reface stratul protector al pielii și eliberează tensiunea indusă de pielea uscată și aspră. Lactatul de sodiu restabilește elasticitatea pielii, asigură echilibrul hidrolipidic natural. Pielea va deveni moale și suplă.

Produsele care ne hidratează pielea întregului corp în sezonul rece

Numismed mască hidratantă cu Uree 5%

Iarna tenul trebuie ajutat și protejat pentru a fi sănătos, de aceea este recomandată și aplicarea măștilor hidratante, cel puțin o dată pe săptămână.

Numismed Masca hidratantă cu uree 5% este un complex special de ingrediente active, care optimizează elasticitatea  și reface sistemul propriu de protecție al pielii.

Pantenolul calmează iritațiile și repară leziunile minore. Vitamina E asigură o îngrijire intensă a pielii. Acidul hyaluronic menține fermitatea și elasticitatea tenului.

Produsele care ne hidratează pielea întregului corp în sezonul rece

Hidratarea mâinilor iarna trebuie să fie pentru orice femeie una dintre cele mai importante preocupări, dacă își dorește să aibă o piele frumoasă, sănătoasă şi cât mai tânără. De ce este atât de important? Pentru că iarna mâinile sunt cele mai expuse şi cel mai agresate de temperaturile scăzute.

Produsele care ne hidratează pielea întregului corp în sezonul rece

Numismed Balsam reparator pentru mâini cu Uree 10% oferă îngrijire eficientă, hidratare intensă și protecție sigură pentru pielea mâinilor în sezonul rece.

* Datorită conținutului de uree 10%, hidratează pielea uscată.

* Glicerina vegetală oferă protecție împotriva factorilor externi nocivi.

* Clorura de argint și pantenolul vindecă fisurile.

Produsele care ne hidratează pielea întregului corp în sezonul rece

Specialiştii insistă să menţinem pielea hidratată, fină şi catifelată a picioarelor indiferent de perioadă, apelând la produse cu adevărat naturale şi eficiente – fără conservanţi, parfumuri sintetice şi săruri de aluminiu.

Pentru o hidratare profundă, vă recomandăm Numismed Balsam pentru picioare cu Uree 10%.

Balsamul oferă îngrijire specială pentru pielea extrem de uscată, aspră şi tocită a picioarelor, piele cornoasă şi cu bătături. Împreună cu proprietăţile deosebite de hidratare, eficienţa ridicată a Ureei protejează pielea împotriva reapariţiei îngroşării şi a neplăcerilor cauzate de bătături. Pantenolul acționează eficient la vindecarea fisurilor. Untul de Shea stimulează regenerarea celulară, hrănește pielea uscată în profunzime. Clorura de argint stopează dezvoltarea bacteriilor pe piele și previne inflamațiile.

Produsele care ne hidratează pielea întregului corp în sezonul rece

În sezonul rece, pielea corpului tău devine aspră şi se usucă mult mai rapid. Pentru asta, este necesar să o exfoliezi o dată pe săptămână, iar după baie să aplici un lapte de corp hidratant şi să masezi pielea până când se absoarbe toată crema. Un produs ideal pentru îngrijirea pielii în perioada rece este Numismed Lotiune pentru corp cu Uree 5%. Conținutul de Uree îmbunătățește semnificativ nivelul de hidratare al pielii, netezind și catifelând pentru o lungă perioadă de timp. Panthenolul oferă efect revigorant și calmant. Bisabololul cu acțiunea antiseptică și antiinflamatoare previne iritațiile. Textură ușoară pentru o aplicație confortabilă, se absoarbe rapid, fără a lăsa stratul lipicios pe piele.

Chiar și pielea foarte uscată este protejată împotriva deshidratării ulterioare și a condițiilor vitrege de mediu. Pielea va deveni moale și suplă.

Produsele care ne hidratează pielea întregului corp în sezonul rece

Toate produse Numismed Uree nu conțin parabeni, silicon, uleiuri minerale.

Fără parfum. Testat dermatologic. Produs în Germania.

Toată gama de produse NumisMed o poți găsi în rețeaua Farmaciilor Familiei și Orient.

Produsele care ne hidratează pielea întregului corp în sezonul rece