mamaplus

Femeile cu sânii mai mari sunt „loiale și mai puțin predispuse să înșele”, potrivit unui studiu

-
//
15.08.2022

Femeile cu sâni mai mari sunt cele mai credincioase și mai puțin predispuse să înșele, potrivit unui studiu. Cercetătorii au chestionat înșelătorii mărturisite pentru a afla care sunt dimensiunile celor mai predispuse să aibă o aventură pe la spatele partenerului.

Astfel, conform rezultatele chestionarului, cele mai puțin predispuse să înșele au fost posesoarele unui bust generos. Studiul a constatat că doar 31% dintre acestea aveau „sâni mari”, cupe de mărime D-G. Cele cu cupa F și peste, au fost cele mai puțin predispuse să înșele.

Mult mai probabil printre amante au fost cele cu sâni mai mici, 69% dintre ele având o mărime a bustului cuprinsă între AA-C.

Cele cu sâni de mărimea B au fost cele mai mari infidele, reprezentând 35% din cele 1.000 de femei care au mărturisit că sunt îndrăgostite.

Un purtător de cuvânt al Illicit Encounters a declarat: „Am intervievat 1.000 dintre membrele noastre de sex feminin pentru a descoperi câteva fapte revelatoare despre infidelitate și mărimea sânilor unei femei.

Rezultatele au arătat că 69% dintre femeile care fac dragoste au un sutien cu o mărime cuprinsă între cupele AA și C, ceea ce face ca femeile cu sâni mai mici să fie mai predispuse să înșele în comparație cu doamnele cu sânii mai mari. Mai mult, femeile infidele și-au comandat lenjeria intimă sexy de pe site-uri populare doar pentru a-și impresiona iubiții.