Dacă ai copii, primele lucruri pe care trebuie să le pui în geanta de călătorie sunt produsele cu protecție solară și cele anti-țânțari. Pentru că pielea copiilor este foarte fină și mult mai sensibilă decât a maturilor, are nevoie de o îngrijire specială.

Mergi în vacanță fără griji. Produsele care țin țânțarii departe și protejează pielea copiilor de razele solare

Așa că, nu economisi când în joc este sănătatea piciului tău. Îți propunem cele mai eficiente produse, care sunt recomandate și de medicii dermatologi.

Gama Anti-Țânțari

Marea majoritate a produselor din comerț, conțin ca substanță activă Diethyltoluamide(DEET). Acesta este un ingredient chimic nerecomandat,chiar și doze foarte mici, mai ales în cazul copiilor mai mici de 2 ani.

Chicco a conceput gama de protecție împotriva țânțarilor și a altor tipuri de insecte oferind părinților varianta optimă pentru protecția bebelușului. Produsele pot fi folosite pentru nou-născuți, femei însărcinate sau persoane cu piele sensibilă sau atopică.

Chicco-ingrediente naturale active

Gama de protecție împotriva țințarilor și a altor tipuri de insecte conceput din ingrediente 100% naturale, care protejează pielea împotriva țânțarilor, datorită extractului de Ulei de Crab și Melissa . Extractul de Ulei de Crab și Melissa este de asemenea eficient împotriva unui domeniul larg de insecte cum ar fi: căpușe, purici și păianjeni. Efect hidratant, răcoritor și emolient, conferind pielii o textură catifelată.

Nu conține parabeni, alcool, coloranți, fenoxietanol, SLES, produse petroliere, uleiuri minerale, silicon sau parfumuri sintetice.

Toate produsele sunt testate clinic și dermatologic, nu conțin alcool, coloranți și parabeni, sunt special adaptate pentru pielea sensibilă și atopică a copiilor și femeilor însărcinate.

Formula exclusive funcționează eficient atât pe timp de noapte cât și în timpul zilei, oferind o protecție excelentă împotriva celor mai multe tipuri de țânțari, inclusiv țânțarii Asia Tiger.

Eficiența produselor Chicco durează mai mult timp de cât la celelalte produse de pe piață. O singură aplicare va proteja pielea bebelușului pînă la 3 ore. Când este necesar de o protecție de mai lungă durată, produsul poate fi reaplicat.

Spray

Design proiectat pentru a funcționa din toate unghiurile și pentru a face mai rapidă și mai ușoară aplicarea produsului pe corp.

Crema

Design conceput pentru aplicarea direct a cantității necesare de produs pe pielea copilului. Ideal pentru a-l purta cu tine.

Roll

Forma ergonomică a sticlei permite o aplicare rapidă și ușoară a produsului, o simplă folosire pentru copilul tău!

Creion

Creion roll-on Chicco Natural pentru calmarea ciupiturilor de insecte și meduze.

Mergi în vacanță fără griji. Produsele care țin țânțarii departe și protejează pielea copiilor de razele solare

Gama de protecție solară

Dermopediatrică

Protecție triplă împotriva razelor UVA, UVB și radiația infraroșu (IR). O gamă de produse pentru protecție solară: o barieră împotriva UV și IR.

Pe această bază, Chicco a dezvoltat gama DermoPediatrică. Fotoprotecție avansată Complexul 3P ce combină protecția UV prin filtre de ultimă generație, cu acțiuni antioxidante a substanțelor derivate din plante. În plus, tehnologia ultramoderna, oferind o distribuție omogenă a filtrelor și a ingredientelor active, ajută la reducerea penetrării razelor IR.

De ce folosim gama CHICCO SUNCREAM

Filtre de persistență – Utilizarea polimerilor de înaltă calitate reduce mobilizarea filtrelor și posibilitatea de permeabilitate a pielii, prin filtre având o greutate moleculară mai mică, permite o acoperire mai omogenă a suprafeței pielii și protejează principiile active biocompatibile.

Protecție IR și acțiune antioxidantă - Gama Chicco Sun Cream line este îmbogățită cu ingrediente antioxidante: Vitamina E și extract de Physalis. În plus, odată cu aplicarea pe piele, produsele creează un filtru, care reduce penetrarea razelor IR.

Protecție împotriva pierderii de apă în piele - Apa conținută în stratul hidro lipidic acționează ca volant termic. Din acest motiv, Chicco folosește un emulgator derivat non-etoxilatat din ulei de jojoba și ceara de albine, care este capabilă de a regula prezența apei în piele.

Selecția atentă a ingredientelor – toate ingredientele trebuie să fie selectate cu precauție. Formulele nu conțin parabeni, fenoxietanol, PEG și parfumuri.

Crema Solară SPF 50+

Textura sa ușoară face crema practică și adecvată pentru orice ocazie, cu un grad foarte ridicat de protecție și o formulă rezistentă la apă.

Lăptișor - Loțiune Spray SPF 50+

Un grad foarte ridicat de protecție și o formulă rezistentă la apă, este ideal chiar și pentru cea mai delicată piele.

Lăptișor - Loțiune Spray SPF 30

Cu formulă rezistentă la apă, acest lăptișor-loțiune este ideal chiar și pentru cea mai delicată piele. Aplicarea este ușoară datorită formatului de pulverizare.

Loțiune- lăptișor după expunerea la soare

Oferă alinare pielii după expunerea la soare. Îmbogățită cu ulei de Melissa și extract de Physalis, calmează, rehidratează sistemul natural de apărare a pielii.

Mergi în vacanță fără griji. Produsele care țin țânțarii departe și protejează pielea copiilor de razele solare