Dacă preferi genele false, să știi că acestea nu aduc beneficii imaginii dacă sunt folosite incorect sau abuziv. Oricât de atrăgătoare este privirea unei femei atunci când își mișcă languros pleoapele, este necesar să ții cont de câteva aspecte importante pentru sănătate. Află care sunt efectele negative ale genelor false și cum pot fi ele prevenite!

mamaplus.md

Sunt costisitoare. Aplicarea genelor false te face să bagi adânc mâna în buzunar. Preţul unei astfel de proceduri este destul de ridicat, dacă ţinem cont de faptul că acestea rezistă de la câteva ore până la maximum trei săptămâni.

Provoacă alergii sau iritaţii oculare. În timpul procedurii, lipiciul pentru ataşarea extensiilor intră în ochi, fapt ce duce la apariţia senzaţiei de usturime şi lăcrimare şi, uneori, chiar la iritarea globului ocular.

Se desprind şi formează goluri inestetice. Genele tip mănunchi sau fir cu fir pică treptat şi formează goluri, ceea ce conferă un aspect foarte neplăcut. În acel moment este recomandat să mergi la salon pentru a-ţi fi îndepărtat şi restul de gene false.

Necesită îngrijire excesivă. Extensiile profesionale de gene necesită, de obicei, înlocuirea lor la fiecare şase - opt săptămâni.

Adezivul afectează grav genele naturale. Fie că optezi pentru genele pe bandă, fie pentru genele tip mănunchi sau fir cu fir, lipiciul folosit pentru ataşarea genelor îţi distruge genele naturale.

Genele colorate şi extravagante îţi dau un aspect penibil. Imaginează-ţi cum e să apari la un eveniment, sau chiar la birou, cu nişte gene exgerat de lungi, colorate strident.

Genele tip bandă arată fals.  Ele sunt uşor de aplicat, dar nu arată la fel de natural ca cele individuale.

Îngreunează spălarea feţei. În primele ore de la aplicarea genelor false se impune o serie de restricţii: fără apă în primele 12 ore, fără creme sau uleiuri pe faţă, fără ştergerea sau frecarea ochilor.

Sursa