Odată cu lansarea din 08 martie, Mamaplus.md a evidenţiat doar o parte din cele mai elegante doamne, aşa cum modernitate abundă de exemple excelente.

Miroslava Duma - creator de modă- consultant, fost editor al revistelor glossy, fondatorul portalului de modă, iar la moment jurnalist independent, care a făcut literalmente o revoluție în modă, devenind prima it- girl, plăcută de bloggerii din Vest și oaspete binevenit la prezentările de modă din lume. Miroslava Duma - prima femeie din Rusia, care are o imagine impecabilă. Nu numai că îi reuşeşte să obţină vestimentaţia din cele mai recente colecţii înainte de toţi, dar de asemenea, ea poate purta chiar şi cele mai unice detalii, cu cea mai elegantă nepăsare. "Paltonul - fetișul meu principal" - nu doar o dată a mărturisit M.Duma.  În colecția ei ele sunt nenumărate. Preferă paltonul cusut cloşat sau drept, cu guleraşele în stil englez.

Doamnele stilate  Doamnele stilate

Titlul de "style icon", Victoria Beckham l-a meritat pe deplin. În ciuda faptului că cineva o iubește, cineva urăște - ea continuă să fie discutată pentru fiecare ieşire a ei şi pentru noua sa imagine. Cu un an în urmă a ieşit de sub tipar o carte despre stilul Victoria Beckham și despre modă - de la coafură la tocuri: "O altă jumătate din inch a stilului impecabil". Care este farmecul secret, carisma și stilul exclusiv al Victoriei Beckham? Astăzi, Victoria Beckham - vedetă, o fashionistă adevarată şi un designer minunat. "Nu apelez niciodată la serviciile unui stilist. De ce ar trebui să fie retrogradată de un outsider toată munca mea? Eu decid singură ce trebuie să port. Aşa a fost de când aveam 14 ani. " Colecțiile de designer ale Victoriei sunt lăudabile, fiecare femeie ar dori să aibă în garderoba sa una dintre aceste rochii elegante.

Doamnele stilate  Doamnele stilate

Olivia Palermo - actriţă şi model, o fată elegantă, care este bine versată în tendințe şi perfect le prezintă în rochiile ei, astfel milioane de fete o imită. Mai întâi de toate, ar trebui să spunem că acestei fete nu-i este frică să experimenteze cu culori luminoase - fie rochii sau fuste, îmbrăcăminte exterioară. Printre culorile preferate ale Oliviei – citrice, galben și portocaliu. O fată nu poate trăi fără skinny clasic înguşti, nu e de mirare - aceştia sunt incredibil de funcţionabili. La fel experții de modă spun că Olivia Palermo este o fană înfocată a vestelor din blană.

Doamnele stilate  Doamnele stilate 

«Fashion - maniac numărul 1", după versiunea celebrului fotograf Helmut Newton, Anna Dello Russo a devenit un simbol de stil pentru multe femei din întreaga lume. Anna este director de creaţie  Vogue japonez dar, în același timp, reuşeşte să creeze parfumuri, tricouri, organizează prezentări de modă și uimeşte publicul cu vestimentaţia sa unică. Chiar dacă a depășit vârstă de 50 de ani, Anna nu încetează să uimească fanii și colegii cu haine neobișnuite. Ea nu poartă aceeaşi încălțăminte și haină de două ori. Anna are în proprietate un apartament cu două camere, în care îşi depozitează colecţia sa de rochii şi pantofi. Acest "templu" al modei conține mai mult de 4.000 de "exponate". Astăzi Russo menține propriul blog www.annadellorusso.com, în care oferă informații interesante despre modă şi stil. Blog-ul în sine este în alb și negru, cu numeroase inserții aurii. Totul în  stilul Annei. Ea confirmă porecla în rețea - Lady Gaga în lumea modei.

Doamnele stilate  Doamnele stilate

Designerul Stella McCartney a repetat în nenumărate rânduri că bunul gust i-a venit din copilărie, de la mama ei. Și astăzi, datorită excelentului simţ al stilului, Stella creează colecția sa remarcabilă. McCartney de cele mai multe ori poartă vestimentaţia sa de brand, deoarece acestea sunt confecţionate din materiale ecologice. Ea este vegetariană și o bună apărătoare a  naturii. Stella McCartney este interesată de modă încă din copilărie, primul său sacou creat a fost la 13 ani. Stilul de modă este un mare semn distinctiv al muncii ei. Stellei îi plac liniile clare, concize, tăiate original.

Doamnele stilate  Doamnele stilate

Autoarea blogger-ului all-theprettybirds.com Tamu McPherson este una dintre cele mai strălucitoare și mai versate fashioniste moderne. Blogger în adevăratul sens al cuvântului, care se prezintă nu numai pentru camerele de luat vederi, dar de asemenea, menține propria resursă de înaltă calitate, a câștigat dragostea modei cu zîmbetul radiant şi stilul eclectic. Eclectismul - stilul caracteristic al lui Tamu McPherson. Acesta combină ușor detaliile atletice cu cele romantice, se amestecă culori şi stiluri într-o singură imagine. Şi cel mai important este că, aproape fiecare sunt bine adaptate simțului umorului și ironiei. Nu e de mirare, este adesea posibil să se observe lucrurile cu imprimeuri amuzante, şosete colorate Glamour, aproape copilărești și alte elemente, culori și detalii care te fac să zîmbeşti. Fie că este un sac mic, ochelari non- standard de cadru, cercei complicaţi, imprimare sau doar o pată de culoare în imaginea florală - există întotdeauna ceva special, datorită căreea "pasărea" Tamu McPherson apare iarăşi şi iarăşi în fotografiile  săptămânale ale modei şi a altor blog-uri de modă ca unul dintre cele mai interesante fashioniste.

Doamnele stilate  Doamnele stilate

Despre cele mai moderne şi elegante femei vom mai continua discuţia în următoarele zile.

Pregătit pentru mamaplus.md