În acest an, ținutele de Revelion vor arăta diferit. Atât femeile și bărbații, cât și specialiștii în modă recunosc că în preferințe sunt ținutele casual sau cele puțin elegante, alcătuite din piese care să poată fi purtate și în 2022. Astfel, paietele, sclipiciul și restul țesăturilor elegante și-au pierdut din celebritate. Aflăm în continuare de la stilistul Ovidiu Buta câteva sfaturi prețioase.

"Există o regulă veche de când lumea – accesoriile fac diferența. Dacă aș fi în pielea lor, aș opta pentru o ținută casual, dar la care aș adăuga niște accesorii foarte spectaculoase. Cred că la femei salvalarea vine în accesorii, iar la bărbați în materiale și croi", a subliniat stilistul Ovidiu Buta.

Astfel, femeile pot să își pregătească pentru Revelion cele mai prețioase bijuterii. Iar dacă nu le au încă, e un motiv bun de-a investi într-unele. Bărbații ar putea înlocui cămașa simplă, din bumbac, cu una festivă, cu detalii decorative.

Și acum, rândul doamnelor și domnișoarelor, care refuză, în acest an, să mai poarte rochii, fuste sau alte articole prea elegante.

"Cred că oricine are o pereche de pantaloni din denim în garderobă, dar cel mai simplu ar fi să îi amestece cu o bluză mult mai prețioasă, pretențioasă, spectaculoasă. Și pentru că accesoriile fac diferența, eu personal aș fi pus în picioare cei mai spectaculoși stiletto, dacă suportă ideea. Dacă nu, există și o variantă mult mai simplă, la fel de practică", a mai precizat stilistul Ovidiu Buta.

A doua variantă îmbină cu succes stilul casual cu cel elegant și e o variantă ideală pentru toate femeile care vor să păstreze nota festivă de revelion și în acest an.

"Un pantalon de smoking. E un element pe care eu îl ador și cred că o femeie ar putea să îl considere o investiție deșteaptă. Știu că ar părea neobișnuit la prima vedere un pantalon de smoking cu un tricou de bumbac, dar măcar am înțeles și noi că regulile au fost făcute ca să fie încălcate. În caz că se cere o geantă, continuă această tendință a mini genților", a spus stilistul Ovidiu Buta.

Indiferent de alegerea pe care o faci, nu uita să investești în piese versatile, care să poată fi purtate și în alte combinații.

mamaplus