Prezente și pentru sezonul acesta pe nenumărate podiumuri precum Chanel, Balmain sau Louis Vuitton, sunt în mod evident Bermudele nu pot lipsi din garderoba niciunei iubitoare de modă. Chiar dacă par dificil de purtat, este important să ții cont de câteva reguli atunci când îi achiziționezi.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să alegi forma si materialul potrivit pentru tine. Dacă ai o siluetă subțire, longilină poți alege atât variante de bermude slim, cât și wide-leg. Pentru femeile cu o siluetă clepsidră însă, modelele lejere sunt alegerea perfectă.

Ca material, denim-ul este probabil alegerea numărul unu, dar pentru ținute mai formale poți alege și variante din stofă cu croi masculin sau, pentru un touch elegant, poți opta pentru un model dintr-un material satinat, și de ce nu, din paiete.

Cum asortezi corect bermudele?

 • Atunci când porți bermude renunță la pantofi sport, nu pentru că nu ar fi o combinație potrivită, ci pentru că alături de o pereche de sandale sau pantofi cu tocuri înalte, vei obține un look mult mai feminin și senzual.
   
 • Poartă o pereche de bermude din denim, cu un top cropped sau fitted, o bustieră sexy sau un maiou cu paiete. Le va conferi un aspect infinit mai stylish și astfel le poți purta și seara la un party elegant.
   
 • Curelele sunt un accesoriu must-have al acestei veri și o modalitate perfectă pentru a pune în valoare o pereche de bermude. Fie că le preferi pe cele late sau pe cele înguste, alege variante în culori contrastante.
   
 • Deux-piece-urile sunt și vor rămâne întotdeauna o alegere imbatabilă. La fel și o variantă cu bermude. Pentru a evita totuși un look prea formal, le poți purta cu un t-shirt sau un maiou cu print pe dedesubt.
   
 • O pereche de cercei statement sau suprapunerea mai multor lanțuri de diferite lungimi și grosimi sunt alegeri de bijuterii care pot transforma o ținută formată dintr-un simplu t-shirt sau o cămașă și o pereche de bermude într-una care întoarce toate privirile.
   
 • Piesele croșetate, un hit al sezonului estival, vor completa într-o manieră extrem de modernă o pereche de bermude din piele, cu condiția însă să alegi piesele în aceeași paletă de culori.
mamaplus