Fiecare din noi avem câte o haină pe care o purtăm ani la rând, fără să ne dăm seama dacă este la modă sau nu. Oricât de mult ne-am dori să evităm acest moment, unele piese vestimentare ar trebui date uitării, chiar dacă ne plac foarte mult. Blana fără mâneci, pantalonii sub genunchi sau paltoanele cu guler din blană – sunt doar câteva antitrenduri.

Fusta cu volane

mamaplus

Aceste fuste li se potrivesc perfect doar fetițelor. Dacă vă plac fustele feminine, optați pentru modelele A line.

Pantaloni sub genunchi

mamaplus

Aceste modele scurtează vizual picioarele, de aceea ar fi bine să optați fie pentru pantaloni scurți, fie pentru o pereche de pantaloni obișnuiți sau blugi.

Bolero

mamaplus

Un bolero scurt împarte silueta în două părți disproporționate; acordați preferință cardiganelor ori jachetelor de lungime medie.

Șalvarii

mamaplus

O alternativă excelentă a șalvarilor sunt pantalonii de in, care sunt stilați și practici în același timp.

Haine cu strasuri și paiete

mamaplus

Dacă mergeți la o petrecere, puteți îmbrăca o rochie strălucitoare, dar pentru ținutele de fiecare zi ar fii bine să evitați strasurile și paietele.

Bluza cu guler voluminos sau volane

mamaplus

Aceste modele adaugă volum în zona umerilor și a bustului; o alegere excelentă ar fi o cămașă albă clasică, ce nu se demodează niciodată.

Fusta mullet

mamaplus

Fusta mullet, scurtă în față și alungită în spate, nu se potrivește aproape nimănui; dacă doriți să vă expuneți picioarele, puteți alege o fustă parte peste parte de orice lungime.

Hainele cu peplum

mamaplus

Rochiile și fustele peplum adaugă volum, chiar dacă femeia este zveltă; pentru a vă sublinia talia alegeți o rochie simplă, ajustată, fără decor inutil.

Rochie cu șnur și elastic

mamaplus

Aceste rochii nu arată prea elegant. Pentru a vă sublinia talia alegeți o rochie dreaptă sau evazată pe care să o completați cu o curea stilată.

Blana fără mâneci

mamaplus

Este un antitrend de câțiva ani buni, însă unele femei sunt într-atât de îndrăgostite de acest articol vestimentar absolut inutil, încât îl poartă chiar și atunci când temperaturile sunt mai ridicate. Blana fără mâneci nu ar trebui să facă parte din garderoba unei femei stilate!