mamaplus.md

NUK prezintă: Iubesc, deci alăptez

-
//
11.08.2015

NUK prezintă: Iubesc, deci alăptez

Mămica: Anastasia Andronati  

Bebelușul: Vladislav

NUK prezintă: Iubesc, deci alăptez

Alăptez pentru că... este un mod de alimentare natural și incredibil de armonios. Acest minunat proces îmi economisește energia, timpul și nervii. Alăptarea îmi oferă sentimentul de unitate cu micuțul, mă umple de fericire și îmi fortifică sentimentul unic de a mă simți mamă. În timp ce alăptez, mă detașez de toate problemele, mă pot relaxa, pot citi o carte sau pur și simplu să admir obrăjorii mei preferați. Acum știu că alăptarea este cel mai bun lucru pentru copil, nu numai teoretic, dar și în practică.

Mămica: Alina Cojocari

Bebelușul: Edgar

NUK prezintă: Iubesc, deci alăptez

Alăptez pentru că...  vreau să-i dau copilului meu tot ce-i mai bun. În plus, astfel se creează o legătură strânsă între noi doi. El se liniștește, se simte protejat, iar acest lucru este foarte important, pentru că atunci când copilul este sănătos, mama este fericită!

Mămica: Iulia Croitor

Bebelușul: Marc

NUK prezintă: Iubesc, deci alăptez

Alăptez pentru că...  acesta este cel mai frumos proces pe care poate să ți-l ofere natura atunci când devii mamă. Laptele matern este cel mai folositor aliment pe care îl pot oferi copilului meu. În timpul alăptării are loc procesul de comunicare a copilului cu mama, ceea ce pentru o mamă înseamnă fericire și dragoste. Acest sentiment nu poate fi înțeles sau explicat, el apare atunci când devii mamă. Asta este fericirea! 

Mămica: Sabina Efros

Bebelușul: Jesus

NUK prezintă: Iubesc, deci alăptez

Alăptez pentru că... aleg pentru copilul meu cel mai sănătos "start în viață". Pentru mine, alăptarea este la fel de naturală ca și dragostea pe care i-o port copilului. Până nu demult eram un tot întreg, iar acum sunt copleșită de un sentiment de fericire absolută. Aceste clipe creează între noi o apropiere inexplicabilă!

Mămica: Maria Marian

Bebelușul: Cristian

NUK prezintă: Iubesc, deci alăptez

Alăptez pentru că… vreau să-i ofer copilului meu cel mai bun start în viață. Laptele matern este cel mai sănătos aliment pentru fiul meu. Nu există în lume aliment mai potrivit în primii ani de viață decât laptele mamei. Acesta este sănătate pură. Stând la piept, copilul primește nu doar hrană, dar și liniște, siguranță, protecție, afecțiune și multă, multă gingășie.

Mămica: Iulia Okulskaya

Bebelușul: Bogdan

NUK prezintă: Iubesc, deci alăptez

Alăptez pentru că... asta înseamnă sănătate pentru copilul meu, pentru că astfel se stabilește o legătură specială cu cel mai scump și mai drag. Aceasta este una dintre manifestările iubirii pe care o port pentru fiul meu! În timp ce el este încă micuț, cum altfel ar putea simți dragostea mea, dacă nu l-aș alăpta?

Mămica: Aza Onică

Bebelușul: Matei

NUK prezintă: Iubesc, deci alăptez

Alăptez pentru că... vreau ca fiul meu să crească sănătos, fericit și sigur de sine. Pentru că acest lucru mă face fericită. Pentru că asta este dragostea. Pentru că sunt femeie. Pentru că sunt mamă. Pentru că altfel nu pot. 

Mămica: Alena Roșior

Bebelușul: Timur

NUK prezintă: Iubesc, deci alăptez

Alăptez pentru că... compoziția laptelui este atât de perfectă pentru copil, încât nu există în lume un analog care l-ar substitui. Alăptarea este comodă și practică: mâncarea pentru bebeluș este întotdeauna la îndemână, întotdeauna de cea mai bună calitate, întotdeauna la temperatura și de consistența potrivită. La sânul mamei, copilul se simte în siguranță. În aceste momente te simți cu adevărat dorită, iubită și iubitoare.

NUK prezintă: Iubesc, deci alăptez

Foto: Roman Rybaleov

Concept si organizare: Mamaplus.MD NUK prezintă: Iubesc, deci alăptez

Video: Cost Productions Moldova