mamaplus

Maggy Platon, experiență neplăcută în Egipt: ”Mi l-au smuls pe Mark din brațe!”

0
//
03.02.2020

Bloggerița Maggy Platon a fost recent într-o vacanță în Sharm el Sheikh, alături de soț și fiul său Mark. Chiar dacă tânăra mămică spune că înainte de a merge în călătorie a vizionat tot felul de vloguri și s-a informat din timp despre regulile din acea țară, în special la aeroport, ea a rămas totuși surprinsă de unele gesturi deloc prietenoase ale egiptenilor.

”Am avut o situație foarte neplăcută, la fel în aeroport, la întoarcere, Mark a adormit în brațele mele și urma să trec prin detector și apoi să fiu "pipăită" și verificată dacă nu am ascuns vreo "bombă" în sutien. Am trecut de detectore cu Mark în brațe și doamna care mă verifica l-a smuls pe Mark din brațe așa dormind și l-a dat unuia din colegi, evident că el s-a trezit și a început să plângă în isterică căci era speriat și desigur că nu a adormit înapoi. Și ce să le zici dacă nu înțeleg nici o boabă în engleză/rusă? Enervată foc, simțeam că dacă mă mai ating, îi "mănânc". Se simte bine agresiunea celor de la aeroport și chiar nu-i interesează nimic, fie că ai sau nu bebeluș.”, a scris revoltată Maggy pe profilul ei de Instagram.

Se pare că unul din motivele principale ale acestor acțiuni agresive ar fi... răzbunarea.

”Am întrebat de ghidul nostru de ce lucrează astfel și el ne-a răspuns că ei se răzbună pe aeroportul nostru care fac la fel cu oamenii lor atunci când intră în Moldova.”, a mai adăugat Maggy.

Foarte multe mămici care au văzut acest mesaj au dezaprobat comportamentul celor de pe aeroportul din Egipt și spun că refuză călătoriile în direcția respectivă, anume din această cauză.