Iarna ne bate la ușă, așa că trebuie să ne împrospătăm garderoba cu haine cât mai groase. Piesele vestimentare indispensabile pentru sezonul rece sunt puloverele călduroase, moi și pufoase. Ți-am pregătit o listă de brandurile autohtone la care poți găsi cele mai frumoase pulovere!

Pulovere made in Moldova!

Hermina

Brandul autohton are zeci de modele de pulovere călduroase pentru iarnă. Poți alege dintr-o varietate imensă de croieli și nuanțe. Sezonul rece va trece mai ușor cu puloverele Hermina.

www.facebook.com/Hermina.md

Pulovere made in Moldova!

Nikita Rinadi

Pe lângă rochiile, fustele și bluzele exclusiviste, brandul autohton propune fashionistelor și pulovere călduroase pentru iarnă.

www.facebook.com/NikitaRinadi

Pulovere made in Moldova!

Croitor Tricot

Croitor Tricot are un sortiment larg de produse. În puloverele din bumbac și lână de la acest brand autohton te vei simți confortabil atunci când temperaturile vor scădea brusc!

www.facebook.com/CroitorTricot

Pulovere made in Moldova!

Tricon&MyRevival

Puloverele de la Tricon&MyRevival sunt perfecte pentru zilele petrecute la birou. Comod și cu o tentă elegantă, puloverul tău va fi apreciat de colegii de muncă, dar și tu te vei simți de milioane.

www.facebook.com/Tricon.Revival

Pulovere made in Moldova!

O'devalle

Cât de pretențioasă nu ai fi, cu siguranță, în magazinul O'devalle vei găsi puloverul ideal pentru zilele friguroase de iarnă. Vei putea alege dintre o mulțime de culori, printuri și modele, unele mai frumoase ca altele.

www.facebook.com/odevalleshowroom

Pulovere made in Moldova!

Vasconi

La Vasconi poți găsi atât pulovere, cât și rochii împletite. Culorile puternice și împletiturile stilizate te vor scoate din anonimat chiar și în cele mai geroase zile din an.

www.facebook.com/vasconimd

Pulovere made in Moldova!

De asemenea, la BomboniciMaxi KidsMiss Vivien și Magvi, poți găsi pulovere și cardigan stilate pentru copiii tăi.

Pulovere made in Moldova!

Sursa: Mamaplus.MD