mamaplus

Ce să le oferi în dar celor dragi de Revelion 2022? Idei de cadouri pe care le poți găsi la Chișinău

-
//
09.12.2021

Dacă sunteți  în căutarea surprizelor de Revelion pentru prieteni și familie, MamaPlus.md vă vine în ajutor și vă oferă câteva recomandări și idei de cadouri care cu siguranță vor fi pe placul lor.

mamaplus

Este o perioadă frumoasă, în care așteptăm cu nerăbdare magia sărbătorilor de iarnă, facem meniul pentru masa de sărbătoare și suntem mereu cu gândul la vacanță. Este forfotă mare în piețe și magazine, iar asta ne duce cu gândul la alegerea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Ce să le oferim în dar colegilor de la locul de muncă? Cum să-i surprindem pe prieteni și pe membrii familiei? 

Bineînțeles, nu există surprize sau cadouri universale, care sunt potrivite pentru toată lumea. Fiecare persoană este unică și tocmai de aceea, atunci când alegi cadoul ar trebui să te gândești la mai multe aspecte cum ar fi preferințele persoanei respective, domeniul de activitate și bugetul de care dispui.

Toate prețurile indicate mai jos sunt valabile la data publicării articolului: 09.12.2021

Cadouri stilate pentru femei de la Ana Popova Homewear

mamaplus

Cauți cadouri nobile de Crăciunpentru persoanele dragi? Ana Popova ți-a pregătit seturi stilate și frumoase ca să uimești femeile iubite în acest an! Setul cadou de la Ana Popova Homewear conține o eșarfă în mărime 70x70 cm, o pereche de cercei florali, o felicitare stilată și o rețeta cu brownie. Grăbiți-vă să profitați de această ofertă, care va fi pe placul doamnelor și domnișoarelor. Numărul seturilor este limitat.

Preț: set cadou – 350 lei

Telefon: +373 079 188 090
Adresa: Chișinău, str. Pușkin, 8

Site
Facebook

Compoziții din fructe de la Delli Fruits

mamaplus

Cadourile corporative de sărbători de la Delli Fruits sunt o idee grozavă pentru cei care vor să-și surprindă frumos colegii sau oamenii dragi. Compozițiile conțin fructe proaspete, un set de bomboane și ceai delicios și aromat. Setul poate fi completat în funcție de cerințele Dvs.

Preț: compoziție din fructe de la 270 lei, inclusiv livrarea.

Telefon: +373 0671 74 701

Facebook

Gift box de la magazinul de suveniruri Tromigou

mamaplus

Tromigou este un magazin și atelier specializat în producerea articolelor ecologice din lemn, oferind o gamă extinsă de elemente de decor pentru casă și evenimente, suveniruri și cadouri, produse pentru copii și accesorii pentru afaceri. Fie că alegeți articolul preferat din colecțiile existente sau decideți să-l personalizați, la Tromigou cu siguranță veți da viață oricărei idei creative. Echipa Tromigou prelucrează și pictează manual fiecare creație, acordând maximă atenție și implicare în fiecare detaliu. Consultanții vă vor ajuta să faceți alegerea perfectă.

Telefon: +373 0785 85 114
Adresa: str. Studenților, 11/1 de luni-vineri de la 9:00 până la 18:00 (în incinta Universității Tehnice, corpusul Poligrafie și Textile) 

Site
Facebook

Cutii cu cadouri de sărbători de la Wooden Articole din Lemn

mamaplus

Atelierul Wooden Articole din Lemn vă propune o cutie cadou cu unul dintre seturile de tocătoare la dorința fiecăruia. Tocătoarele sunt confecționate manual din lemn de stejar solid, prelucrate natural. Structura și culoarea lemnului pot varia, deoarece fiecare bucată de lemn este unică și diferită de cealaltă. Comanda se efectuiază timp de 2-5 zile. Atelierul oferă livrare în raza mun. Chisinău - 50 lei si prin POȘTĂ în toată Moldova.

Preț: cutie cadou – 670 lei

Telefon: +373 068 144 099
Adresa: Chișinău, str. Pușkin, 8

Facebook

Seturi cadou de la SWEETLAND

mamaplus

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași grăbiți, iar asta înseamnă că ar trebui să alegeți deja cadourile pentru persoanele dragi. Echipa Sweetland.md a pregătit pentru iubitorii de dulciuri naturale și nuci câteva seturi cadou cu vinuri, miere, ceai și fructe uscate. De asemenea, puteți găsi și cadouri pentru copii. Pe site-ul companiei a fost afișată întreaga gamă de cadouri disponibile în acest an. Fiecare cadou este decorat în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Prețuri:

  • Set cadou ”Camionul din lemn” - 500 lei
  • Set cadou ”Monede din ciocolată confecționate manual” - 100 lei
  • Set cadou ”Pentru Glintwein” - 400 lei

Numărul de cadouri este limitat.

Telefon: +373 0696 45 951

Site
Facebook

Seturi din ciocolată de la Choco_Flori

mamaplus

Echipa Choco_Flori a pregătit pentru sărbătorile de iarnă seturi din ciocolată belgiană, care vor fi pe placul tuturor iubitorilor de dulciuri. Seturile tematice din ciocolată sunt decorate în spiritul sărbătorilor de iarnă și pot fi o surpriză plăcută sub pomul de Crăciun. Ciocolata este confecționată în formă de brad cu un cornet de ciocolată la bază și 8 inele, decorate cu o varietate de umpluturi (nuci, fructe de pădure liofilizate, fructe confiate, mărgele de orez umflat în ciocolată).

Prețuri: seturi din ciocolată 200 lei, brad din ciocolată – 320 lei.

Telefon: +373 0684 31 776

Facebook

Coșuri cu cadouri de la Giftcard.md

mamaplus

Te-ai obişnuit să aştepți sărbătorile pentru a dărui un cadou, să fie o aniversare pentru a pune la cale o surpriză dulce, aşa cum te-ai obişnuit să aştepți o victorie la birou pentru a deschide şampania la care-ți stă gândul de când te-ai angajat şi pe care îți doreşti atât de mult s-o savurezi înconjurat de toți ai tăi. Echipa Giftcard.md este de părere că orice zi trebuie sărbătorită şi fiecare om drag care-ți vine în minte merită să fie răsfățat cu atenția ta. Descoperă cadourile pentru femei și bărbați pe site-ul Giftcard.md.

Preț: coșuri cadou 300 lei

Numere de telefon: +373 60 610 900, +373 692 444 99

Site
Facebook

Seturi cadou de la Rosa Salon Floristic

mamaplus

Salonul de flori Rosa Salon Floristic vă oferă seturi de cadouri originale cu crenguțe vii de brad - nobilis, care vor încânta destinatarul pe tot parcursul anului, deoarece nu se ofilesc. Seturile sunt confecționate la alegere de către floriștii salonului, care vă vor oferi cele mai bune recomandări.

 

Coronițe, suporturi pentru lumânări, brazi de Crăciun - o selecție largă pentru toate gusturile.

Telefon: +373 060 520 000

Facebook

Certificate cadou de la Alina Bradu

mamaplus

Dacă doriți să le oferiți celor dragi posibilitatea de a alege de sine stătător cadoul, un certificat cadou ar fi cea mai bună idee. Colecțiile designerului autohton Alina Bradu sunt pe placul femeilor de toate vârstele.

Telefon: +373 0686 93 056
Adresa:

  • Showroom – bd. Ștefan cel Mare, 126,
  • CC Unic, etajul 1, etajul 3
  • CC Gemenii
  • CC Zorile, etajul 2

Site
Facebook