Ziua Sfântului Valentin este, cu siguranță, o zi deosebită pentru toți îndrăgostiții. O zi în care este elogiat cel mai sincer și tandru sentiment – iubirea. Restaurantele din capitală au pregătit deja meniuri speciale pentru această zi și vă așteaptă pentru a vă crea o atmosferă inedită de sărbătoare.

Ofertele restaurantelor de Valentine’s Day

Mi Piace

Pentru 14 februarie, restaurantul „Mi Piace” vă pregătește o seară gastronomică, cu un Celebration Menu by Ion Crihan & Alexandru Comerzan. De asemenea, oaspeții vor beneficia de surprize din partea restaurantului. Cei pasionați de saxofon își vor delecta auzul cu muzică live, care va crea o atmosferă nemaipomenită de sărbătoare.

Prețul meniului pentru o persoană: 750 lei

Info & Reserve: 0789 83 333

Adresă: str. Trandafirilor 4

www.facebook.com/mipiacemd

Ofertele restaurantelor de Valentine’s Day

SEASONS brasserie

De Ziua Îndrăgostiților restaurantul „SEASONS brasserie” vă oferă o atmosferă romantică în stil francez! Cina va fi însoțită de acorduri lirice, lumânări, vin și bucate alese din partea bucătarului-șef. Meniul va fi unul sofisticat și vă va impresiona plăcut.

Prețul meniului pentru o persoană: 550 lei

Info & Reserve: 0 79 900 008

Adresă: str. Arborilor 21

www.facebook.com/SEASONS-BRASSERIE

Ofertele restaurantelor de Valentine’s Day

VisPas

Restaurantul „VisPas” vă invită, pe 14 februarie, să petreceți o seara romantică într-o ambianță deosebită, cu muzică live și bucate speciale. Meniul vi-l alegeți în funcție de gust și preferințele culinare.

Cu această ocazie, Complexul „VisPas” pune la dispoziția îndrăgostiților o cameră de hotel, amenajată cu lumânări aromate și petale de trandafir. Micul dejun este inclus.

Prețul ofertei: 50 euro

Info & Reserve: 022 242 129

Adresă: str. A. Lăpușneanu 26

www.facebook.com/vispashotel

Ofertele restaurantelor de Valentine’s Day

Restaurantul Mezzo

Restaurantul „Mezzo”, din incinta hotelului BERD`S, vă asigură o atmosferă caldă și tandră de Valentine`s Day. Muzica live va delecta cele mai pătimașe inimi, iar meniul pentru adevărații gurmanzi va fi unul exclusiv. Mai mult, cazarea la hotelul BERD'S în noaptea de 14 februarie va costa doar 80 euro, cu micul dejun inclus și acces la Aqua Zone. Nu ezitați să vă relaxați la maximum!

Prețul meniului pentru două persoane: 1500 lei

Info & Reserve: 062 122 220 și 062 122 221

Adresă: str. Dimitrie Cantemir 12

www.facebook.com/berdshotel

Ofertele restaurantelor de Valentine’s Day

Кавказская пленница

De Ziua Îndrăgostiților restaurantul „Кавказская пленница” vă invită la o cină romantică! Veți savura muzică live în interpretarea Dianei Staver, iar bucătarul-șef vă va pune la dispoziție bucate delicioase într-o atmosfera romantică, de sărbătoare. Meniul vi-l alegeți în funcție de gust și preferințele culinare.

Info & Reserve: 69 33 76 76

Adresă: str. Kiev 5/3

www.facebook.com >>>

Ofertele restaurantelor de Valentine’s Day

BEEF. Meat&Wine

De ziua îndrăgostiților „BEEF. Meat&Wine” vă invită la o cină specială, pregătită de bucătarul-șef. Muzica live vă va crea bună dispoziție, iar gazda vă va oferi cadou un pahar de spumant sau de vin, la alegere.

Prețul meniului pentru o persoană: 550 lei

Info & Reserve: 78 41 0410

Adresă: bd. Moscova 14/1

www.facebook.com/BeefMeatWine

Ofertele restaurantelor de Valentine’s Day

Acasă la Mama

Restaurantul te îndeamnă să îți inviți a doua jumătate Acasă la Mama. Acolo vă așteaptă o cină delicioasă și plină de dragoste. Meniul este nu doar unul gastronomic, ci și condimentat și cu dragoste la prima vedere, prima întâlnire, fluturi în stomac, inima mea în palma ta și un program artistic pe potrivă.

Prețul meniului pentru o persoană: 499 lei

Info & Reserve: 0697 73 339

Adresă: str. Petru Rareș 59

www.facebook.com/Restaurant-Acasa-la-mama

Ofertele restaurantelor de Valentine’s Day

Garden Palace

Fă-i o surpriză persoanei iubite! Pe 14 februarie veniți la cel mai romantic local din capitală – „Garden Restaurant & Terrace”, pentru a savura cele mai delicioase meniuri și a vă bucura de cel mai special decor cu tematica dragostei, acompaniată de muzică live by Alexandru Moraru și un show special cu Dj Iunna Barbie și Kuzenkoff Serj. Vă așteaptă multe surprize și cadouri!

Prețul meniului  pentru o persoană: 500 lei

Info & Reserve: 060433433 / 079803803

Adresă: str. V. Alecsandri 8

www.gardenpalace.md

Ofertele restaurantelor de Valentine’s Day

La Roma

De Sfântul Valentin, restaurantul „La Roma” oferă tuturor îndrăgostiților o seară deosebită! Aici vă veți bucura de o atmosferă romantică cu muzică live. Invitatul special al serii este AURELIO ACCORD. Bucatele vor fi delicioase, băuturile – dintre cele mai selecte, iar bucătarul-șef vă va îndulci cu cîte un desert surpriză. Meniul vi-l alegeți în funcție de gust și preferințele culinare.

Prețul meniului pentru o persoană: 350 lei

Info & Reserve: 068 38 32 32 sau 022 22 85 90

Adresă: str. Albișoara 40/1

www.facebook.com/LaRomaClub

Ofertele restaurantelor de Valentine’s Day

Club Royal Park

În perioada 14-15 februarie, complexul hotelier Club Royal Park invită toți îndrăgostiții să petreacă aici sărbătoarea Sfântului Valentin. Cu această ocazie, veți beneficia de oferte speciale.
Doar în data de 14-15 februarie, la procurarea unei sticle de șampanie Ferrari Rose din incinta restaurantului, beneficiați de o cameră în hotel, la preț promoțional, care include un mic dejun romantic. Dacă alegeți să petreceți o seară, dar și o noapte de vis, Club Royal Park vă deschide larg ușile.

Preț: 50 euro

Info & Reserve: 0 22 57 40 80

Adresă: str. Trandafirilor 6/2

www.facebook.com/royal.park.58

Ofertele restaurantelor de Valentine’s Day

Xenia Bugneac