Mămici, v-ați făcut planuri pentru weekend? Vreți să vă distrați piciul într-o ambianță plăcută și creativă? Mamaplus.MD vine cu niște recomandări și vă prezintă câteva localuri drăguțe din Chișinău, care oferă master class-uri de creaţie, dar și culinare pentru copii.

Master class-uri pentru copii și adulţi

Dacă gătitul îl captivează pe copilul dvs., atunci puteţi să optați pentru un master class culinar.

Baby Chef

În zilele de weekend, Baby Chef invită copiii la un master class culinar. Programul este unul interesant, axat pe gătit, dar şi aranjarea pe farfurie a bucatelor. Apoi micuţii degustă bucatele preparate, la un ceai aromat, într-o ambianţă plăcută în compania mămicilor.

Preţul participării – 200 lei.

Adresă: mun. Chișinău, str. Bănulescu Bodoni 61.

Telefon: 069179930

www.facebook.com/Baby-Chef

Master class-uri pentru copii și adulţi

Delice d’Ange Café

Patiseria Delice d’Ange este o adevărată lume a dulciurilor. Copiii sunt invitați, în fiecare sâmbătă, la master class-uri culinare, unde vor învăța să gătească iscusit.

Prețul participării – 90 lei.

Adresă: mun. Chișinău, str. 31 August 1989.

Telefon: 079237733.

www.facebook.com/delicedange1

Master class-uri pentru copii și adulţi

În Chișinău există mai multe localuri – Mi Piace, Crème de la Crème, Oliva, Wood Café, Danielle Café – care oferă posibilitatea desfășurării master class-urilor culinare, dar acestea se organizează la cererea părinților. De asemenea, puteți opta pentru ateliere de creaţie pentru micuțul dvs., în special dacă este pasionat de desen, modelare etc.

Azur-Art

Azur-Art este furnizorul de inspirație și creativitate. Atelierul organizează workshop-uri creative, inclusiv prezentare de tehnici personalizate la solicitarea dvs. În luna mărțișorului, Azur-Art va fi alături de copii în cel mai mare centru de agrement din capitală, la Shopping MallDova. Copiii vor învăța să deseneze, să modeleze din plastilină, să confecționeze din hârtie etc. Mai mult, studioul invită toți doritorii să i se alăture la sudul Moldovei, în incinta restaurantului Andy's Pizza Club din Comrat, Ceadîr-Lunga și Cahul, unde se vor desfășura activități interesante și creative.

Adresă: mun. Chișinău, str. Dimo 4/1.

Telefon: 022 123 150 / 068373873

www.facebook.com/azurmoldova

Master class-uri pentru copii și adulţi

Crafti

Crafti este o rețea de magazine care organizează ateliere pentru copii și adulţi pasionați de creație și frumos. Este un loc care vă trezește dorința de a vă dezvolta și de a crea cu mâinile proprii. Lucrurile create rămîn la participanți.

Preţul participării – de la 60 lei.

Adresă: mun. Chişinău, bd. Moscova 2, str. Alba-Iulia 77/18.

Telefon: 0796 99 875 / 0796 99 876 / 0796 99 881

www.facebook.com/crafti.md

Master class-uri pentru copii și adulţi

Atelierul „Семь цветов счастья”

Oricine poate face artă, aceasta nu necesită capacităţi înnăscute, ci doar dezvoltate. Astfel, pictatul în ulei este accesibil tuturor. Dacă vreţi să îl transformaţi în hobby şi să vă descoperiți abilitățile în acest domeniu, sunțeți așteptați la atelierul "Семь цветов счастья", care desfăşoară periodic diverse master class-uri pentru copii şi adulţi. Urmăriţi orarul activităţilor!

Adresă: strada Pușkin 12

Telefon: 069370518

www.facebook.com/ArtOrehova

Master class-uri pentru copii și adulţi

Autor: Xenia Bugneac