Programează-te la doctor pe www.top.md!

Programează-te la doctor pe www.top.md!

-
//
23.04.2015

Serviciile medicale se află acum la un click distanţă. Alege-ţi doctorul sau instituţia medicală preferată și programează-te online pe www.top.md. Portalul este o premieră pentru ţara noastră, întrucât aici poţi să ceri ajutorul a peste 750 de profesionişti din 61 de instituţii medicale.

Programează-te la doctor pe www.top.md!

Ce este www.top.md?

Simplu, rapid, eficient

  • www.top.md este singura platformă pe care poţi face programări pentru servicii  medicale complexe, atunci când îţi doreşti, 24 din 24 de ore, în fiecare zi, printr-un sistem integrat online.
  • Acces online la 750 de profesionişti din medicina naţională, care sunt specializaţi în 78 cele mai importante domenii ale medicinii.
  • Profiluri complete ale medicilor ce te ajuta să-ţi cunoști mai bine doctorul tău înainte de a efectua o programare online. În plus, în profil găsești fotografii, video, aprecieri, recomandări și multă informație utilă.
  • Pentru o navigare rapidă și comodă, ai la dispoziție o hartă interactivă, modul de căutare după specialități medicale, denumiri de clinici, laboratoare, centre de diagnostic și analize medicale – astfel vei găsi cu ușurință doctorii și serviciile medicale necesare.

Cum funcţionează

Accesarea site-ului şi programarea sunt absolut gratuite, trebuie doar să te înregistrezi pe www.top.md. Platforma funcţionează în trei paşi simpli: pacientul caută doctorul, selectând specialitatea și ora dorită, solicită o programare, apoi merge la consultație. În plus, echipa top.md îţi aminteşte despre vizita la medic cu o zi înainte.

De ce să alegi top.md

Top.md te scapă de cozile de la cabinetele medicale şi te ajută să te bucuri de servicii de calitate în cel mai scurt timp și sigur. Alege top.md şi beneficiază de:

- programări gratuite online;

- posibilitatea de a-ţi alege instituţia medicală preferată;

- posibilitatea de a-ţi alege medicul de care ai nevoie;

- şansa unică de a cunoaşte specialistul înainte de consultație;

- servicii medicale complexe.

Mai simplu, mai rapid şi mai eficient. Top.md – adresa sănătăţii tale!