mamaplus

O fetiță de 4 ani din Chișinău a cucerit publicul de la „Românii au talent”

-
//
02.03.2021

Anastasia Ursu are 4 ani și 3 luni și de curând, a participat la concursul de talente - „Românii au talent” cu un recital extrem de emoționant. Atât publicul, cât și cei patru membrii ai juriului au rămas absolut cuceriți de maniera în care micuța a recitat versurile, dar și de textul pe care l-a ales.

În pofida vârstei sale fragede, Anastasia se pare că a trecut prin sine fiecare cuvânt, sensibilizând publicul și transmițându-i o energie aparte.

După cum era de așteptat, Anastasia a trecut în etapa următoare, obținând 4 de „Da”. Internauții, de asemenea, au fost vrăjiți de talentul micuței basarabence, clipul cu evoluția ei acumulând, în scurt timp, aproape 27 de mii de vizualizări și peste o mie de like-uri.

Adorabilă! La varsta ei e atat de isteață, ce replici îi dă domnului Calinescu. E genială.”; „Cum poate să memoreze la 4 ani o poezie atât de lungă, să o recite atât de frumos.... incredibil.”; „Extrem de frumos, un copil deosebit!!”; „Dumnezeule, ce copil uimitor!”; „Câtă inteligență, cât devotament în a recita cu patos poezia. Înca n-am văzut așa ceva.”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de aceștia în secțiunea destinată comentariilor.

Anastasia are patru ani și trei luni, fiind cel mai tânăr concurent de la „Românii au talent”. Fetița a venit la concurs de la Chișinău pentru a recita. S-a dovedit că micuța știe o mulțime de poezii, iar pe canalul ei de YouTube, are 1, 73 mii de abonați.

Vezi prestația Anastasiei în videoul de mai jos!