Chiar dacă au încă o vârstă destul de fragedă, unii dintre copiii interpreților și actorilor de la noi din țară, se dovedesc a fi extrem de ingenioși și charismatici, alegând să meargă pe urmele celebrilor lor părinți și să ne surprindă cu talentul lor.

Fie că e vorba de muzică, dans sau actorie, acești micuți reușesc să ne demonstreze încă o dată că arta le curge prin vene.
În caz că i-ai uitat, îți propunem să-i admiri într-un TOP al fiilor și fiicelor de vedete de la noi, care au moștenit talentul părinților lor:

Cleopatra și Cezar Stratan, copiii lui Pavel Stratan

mamaplus

Încă de pe la vârsta de numai 3 anișori, Cleopatra a uimit o lume prin talentul său muzical, moștenit de la tatăl ei, interpretul Pavel Stratan. Artista deține 6 recorduri mondiale, fiind inclusă în Cartea Recordurilor Guinness. În 2017, după o pauză de câțiva ani, Cleopatra s-a relansat în muzică și astăzi, la cei 18 ani ai săi, se bucură de o carieră de succes.
 

mamaplus

Nu mai puțin talentat este și fiul lui Pavel Stratan, Cezar, lansând melodia „Mami”, în colaborare cu sora sa, dar și piesa „Altă dată”.

Amelia Uzun, fiica Anei Cernicova și a lui Valentin Uzun
 

mamaplus

Atunci când ambii părinți sunt extrem de talentați, se pare că nu ai cum să nu le mergi pe urme. La cei 10 anișori ai săi, micuța interpretă are o voce fenomenală și se bucură de admirație atât în țară, cât și peste hotarele ei.

Milissa-Alexandrina Gologan, fiica actorilor Iurie Gologan și Daniela Burlaca
 

mamaplus

Milissa nu numai că a moștenit trăsăturile fizice ale părinților săi, ci și talentul actoricesc. Deși e încă mică, fetița și-a început cariera de actriță. „Deja fac lecții de actorie, joc și în spectacole.”, a spus ea într-un interviu pentru „O Seară Perfectă”.

Kamelia Melnic, fiica prezentatorului Anatol Melnic
 

mamaplus

Kamelia este o fetiță extrem de energică și charismatică. Micuța e pasionată de muzică și dans, dând dovadă și de un simț al stilului rafinat.

Andreea Cuciuc, fiica lui Igor Cuciuc
 

mamaplus

La cei 13 ani ai săi, Andreea are deja 2 piese lansate: „Moldoveancă-s cu mult foc” și „Povestea mea”. Totodată, micuța vedetă își bucură regulat urmăritorii de pe YouTube cu diferite cover-uri originale la melodii cunoscute precum: „Nu știi tu să fii bărbat”; „Te las cu inima” și „No time to die”.

Cătălin Advahov, fiul lui Vitalie Advahov
 

mamaplus

Cătălin are 15 ani și este un violonist extrem de talentat. Adolescentul a participat la show-ul „Românii au talent” unde a reușit să cucerească atât publicul, cât și juriul. De asemenea, artistul își bucură fanii, postând pe Instagram, videouri cu interpretări originale ale celor mai cunoscute melodii,

Ruxanda, fiica actorilor Ghenadie Gîlcă și Aliona Triboi
 

mamaplus

După cum era de așteptat, Ruxanda a moștenit talentul actoricesc al părinților ei, fiind o fetiță extrem de charismatică și adorabilă. 

Tu ce alți copii de vedete, care au moștenit talentul părinților lor cunoști?