În luna dragostei plouă cu reduceri

În luna dragostei plouă cu reduceri

-
//
12.02.2018

În luna dragostei plouă cu reduceri.

În luna dragostei plouă cu reduceri

În ajun de Sfîntul Valentin, vînzătorii se întrec în oferte atractive. Unii scad prețurile și cu 70 la sută, iar alții, oferă două cadouri la preț de unu.

De reduceri a profitat şi interpreta Katalina Rusu, care și-a adus prietenul la cosmetician.

"M-a surprins foarte mult, m-a luat pe neașteptat și cu siguranță, îi fac și eu o provocare. Recomand, evident că sînt benefice pentru aspect, respectiv mai practic asemenea curățiri faciale, sînt recomandate două pe parcursul unui an",  a declarat Andrei Croitoru.

Interpreta este sigură că a făcut alegerea perfectă.

"Pentru bărbații care nu au curajul poate să frecventeze un salon cosmetologic, pentru asta sînt jumătățile sale și chiar am vrut să-i fac o supriză, pentru că mă gîndesc la sănătatea lui", a declarat interpreta Katalina Rusu.

Alţii aleg cadouri şi mai îndrăzneţe.

"M-a surprins foarte mult în acest an cînd bărbații realmente au mers la certificate cadouri foarte interesante. Ceea ce s-a întîmplat la noi în clinică, soțul unei doamne a procurat un certificat cadou pentru soție, procedura de augmentară mamară, deci mărirea sînilor", a spus Veronica Vîzdoagă, cosmetician.

Totuşi majoritatea bărbaţilor optează pentru cadouri tradiţionale.

"Ieri am observat că mulți bărbați, soți vin după cadouri și optează mai mult pentru parfumuri și seturi de îngrijire pentru corp și față. "

Iar un alt magazin oferă două ceasuri la preț de unu. Vînzătorii spun că cel mai des, se cumpără bijuteriile care costă pînă la cinci mii de lei.

"De obicei, bărbații mai mult cumpără certificate de cadou, fiindcă ei știu că doamnele pot să aleagă și au gusturi diferite. Dar doamnele da, aleg ceasuri. Poți să alegi un ceas clasic și o să-i pe gust. "

În trend sînt și dulciurile personalizate.

"Prețurile sînt diferite. De exemplu, patru biscuiți costă o sută de lei. Ciocolatele costă 60 de lei."

"Cel mai bine se vînd biscuiții și suvenirurile. "

Ofertele sînt valabile pînă la sfîrșitul lunii, adică inclusiv de Dragobete, varianta locală a Zilei Îndrăgostiților.

Sursa: publika.md