mamaplus

Laboratorul Medical Synevo vă oferă un set promoțional de teste „Stop Artrită!” cu 15% reducere

-
//
12.10.2020

Afecțiunile cronice ale articulațiilor provoacă disconfort. Tratarea cu întârziere a acestor boli amenință cu niște complicații serioase, cum ar fi tulburări de mișcare și deformarea articulațiilor. S-a dovedit că aproximativ 30% din populație au de-a face cu aceste patologii, care afectează negativ calitatea vieții.

Procesele inflamatorii ale articulațiilor au un nume comun – artrita, care se caracterizează prin durere, rigiditate si tulburări în mișcare. Boala trece în forma acută sau cronică. În grupul de risc al acestei boli sunt persoanele care au diferite patologii autoimune și tulburări metabolice, cum ar fi diabet zaharat sau obezitate.

Una dintre cele mai periculoase patologii cu complicații serioase este artrita reumatoidă, cauzată de funcționarea defectuoasă a sistemului imunitar. Pentru această boală este caracteristică inflamația articulațiilor simetrice periferice, de obicei încheieturile și articulații metacarpofalangeale (falange), care duce la distrugerea structurilor articulare.

Pentru a preveni dezvoltarea celor mai triste situații, este necesar de a depista boala în faza incipientă, atunci când este posibil de a evita intervențiile chirurgicale și starea de dizabilitate.

În contextul Zilei Mondiale de Luptă împotriva Artritei, Laboratorul Medical Synevo vine în ajutorul pacienților pentru diagnosticarea și identificarea cauzelor durerilor în articulații.

mamaplus

Laboratorul Medical Synevo vă oferă un set promoțional de teste „Stop Artrită!” cu 15% reducere, care vă va ajuta să determinați etiologia durerii, în legătură cu boli precum: osteoartrita, guta, fibromialgia, artrita reumatoidă și lupus.

Specialiștii din cadrul Synevo vor face determinări complexe ale calciului din sânge, factorului reumatoid, proteinei C reactive, ASL-O (un criteriu de laborator al inflamației), acidului uric, analizei generale de sânge cu formula leucocitară și VSH.

mamaplus

Aveți grijă de eventualele complicații ale articulațiilor! Contactați Laboratorul Medical Synevo pentru a avea parte de asistență calificată în identificarea patologiilor.

Pentru mai multe informații puteți apela numărul de telefon 079856990 sau puteți scrie pe Viber/WhatsApp+37379856990.

Synevo este principalul furnizor de servicii în diagnostic de laborator în Moldova și oferă peste 2000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. 

Laboratorul Central Synevo Chisinau

Adresa: Chisinau, str. Nicolae Testemitanu, 37
Telefoane

022 856 990
022 856 991
022 856 992

060 592 224

Sitewww.synevo.md