mamaplus

Cu FinComBank și Visa achită cumpărăturile și câștigă o călătorie împreună cu familia în parcul de distracții LEGOLAND® din Danemarca

-
//
06.04.2023

Bucură-te de magia copilăriei cu FinComBank și Visa!

Primăvara aceasta, dăm startul unei promoții exclusive pentru iubitorii de călătorii, a constructorului LEGO® și nu doar! Începând cu 5 aprilie, în decursul următoarelor trei luni, achitând cumpărăturile cu cardurile Visa de la FinComBank, poți câștiga unul din cele 30 de certificate cadou pentru procurarea unui set LEGO® din colecția preferată sau premiul mare – o călătorie alături de familia ta la LEGOLAND®, un tărâm magic, asamblat din 46 de milioane de cuburi în miniatură, situat în orașul danez Billund, locul de naștere al celebrului inventator al constructorului LEGO®.

Perioada promoției: 5 aprilie 2023 – 5 iulie 2023.

Participă la campania promoțională cu premii fantastice!

•    Deschide orice card Visa în sucursalele Băncii sau ONLINE și bucură-te de un premiu garantat sub formă de un cadou bănesc în valoare de 50 de lei direct pe card! 
•    Efectuează cel puțin 5 tranzacții lunar în valoare de minim 100 de lei fiecare și participă lunar la tragerea la sorți a premiilor intermediare, certificate cadou pentru ca tu sau copilul tău să cumpere un set de constructor. Vei avea ocazia să alegi un set LEGO® fain din colecția ta preferată!
•    Realizează cel puțin 20 de tranzacții pe toată perioada promoției și participă la tragerea la sorți a marelui premiu: o călătorie cu familia în parcul de distracții LEGOLAND® din Billund, Danemarca!
•    Dublează-ți sau triplează-ți șansele de câștig! Fiecare a cincea tranzacție îți oferă dreptul de a fi inclus repetat în lista participanților la tragerea la sorți.

Și copilul tău minor, deținător al cardului Visa de la FinComBank, poate câștiga toate aceste premii! Regulile de participare sunt aceleași ca și pentru adulți, pur și simplu pentru aceștia nu există o limită de sumă în cazul plăților. Încurajează-ți copilul să câștige cadouri valoroase sau o excursie de vis în parcul tematic LEGOLAND®!

Ce include călătoria la LEGOLAND®?

O adevărată aventură pentru întreaga familie în primul și cel mai mare parc LEGO® din lume:

-    Bilete la avion 
-    Cazare pe teritoriul parcul LEGOLAND® pentru 3 zile, cu mic dejun inclus
-    Transfer aeroport - hotel - aeroport
-    Bilete la LEGOLAND®

Deschide cardul Visa, află mai multe detalii despre promoție și fă cunoștință cu Condițiile Oficiale ale campaniei promoționale accesând LINKUL.

Alături de Visa și FinComBank, simte-te ca în copilărie!