În atelierul ei, poți găsi o mulțime de lucruri decorate manual, cu lut polimeric. Iar în ajun de 1 martie, meșterița Cristina Dobinda ne prezintă o gamă largă de mărțișoare pe gustul fiecăruia.

mamaplus

Ce articole hand-made putem găsi în atelierul tău?

În atelierul meu decorez diferite lucruri: veselă (cănuțe, lingurițe), rame foto, adeverințe de naștere, iar acum, condusă de febra mărțișorului, muncesc din zori pentru a-mi bucura clienții.

Cu ce modele de mărțișoare vii în acest an?

În acest an, am câteva modele de mărțișoare, cum ar fi, coșulețe cu flori, palete de culori pentru pictori, mărțișoare ie, pentru profesori și educatori pregătesc mărțișoare de tip cărțulie. Pentru fetițe am realizat mărțișoare personalizate de tip unicorn, iar ultimul model de mărțișoare de până acum au fost niște fluturași, care vestesc primăvara.

Care este sursa ta de inspirație?

Mă inspir în primul rând de la clienții mei. Ei vin cu idei originale și gusturi rafinate, mai adaug și eu câteva idei de ale mele, care îmi vin pe parcurs și rezultatul este minunat!

În cât timp faci un mărțișor personalizat?

Mărțișorul se realizează în funcție de cât de complicat este. Confecționarea unui mărțișor îmi ia de obicei cam 1-2 ore.

Care sunt prețurile mărțișoarelor?

Prețuri accesibile, care încep de la 35 de lei și ajung până la 65 de lei.

Câte comenzi de mărțișoare ai avut în acest an?

Pînă acum am realizat în jur de 300 de mărțișoare.

Care sunt cele mai solicitate modele?

Cele mai solicitate sunt mărțișoarele sub formă de cărțulie pentru învățători, educatori și unicornii personalizați pentru fetițe.

Cum putem face o comandă?

Comanda de mărțișoare o puteți face pe pagina mea Jewerly by Christine, unde vă răspund cu drag la orice întrebare!

mamaplus

Sursa: Mamaplus.MD