Prezervativul este o metodă de barieră a contraceptivelor masculine. Deși, prezervativul este conceput pentru bărbaţi, 70 la sută din cumpărători sunt de sex feminin.

Există două tipuri de prezervative - standard și "regale" marcate XHL pe cutie. Prezervativele mici pot fi cumpărate doar în Asia, unde astfel de dimensiune este considerată obișnuită. Marea majoritate a prezervativelor sunt fabricate din latex - obținut din seva arborilor de cauciuc. În Europa, acest copac nu crește, deci latexul se aduce din Asia de Sud-Est și este considerat de cea mai înaltă calitate anume cel malaez. Compania de produce a prezervativelor Durex, produce şi fără latex - pentru cei care sunt alergici la această substanță.

Lucruri importante despre prezervative

Pentru a asigura plăcere maximă femeilor, prezervativele în afară sunt acoperite cu nişte aripioare, umflături, inele, etc. Toate aceste lucruri stimulează în continuare cele mai sensibile zone și adaugă noi nuanțe gamei de senzații. Unele femei consideră sexul cu un prezervativ, mult mai interesant decât contactul natural. Cuplurile cu experiență, cred că experimentele cu diferite prezervative aduc varietate în viața sexuală și evită plictiseala.

Atunci, cînd partenerii au un temperament vulcanic, o protecție suplimentară nu poate face rău. Prezervative super tari garantează securitatea chiar și celor mai îndrăzneţi experimentatori. Taxa pentru comfortul inimii - o scădere a sensibilității. Dar modelele super-subţiri (ultrathin) sunt potrivite pentru cei care doresc să simtă intimitatea naturală. Convingerea larg răspîndită că protejează mai puţin împotriva infecţiilor, e departe de adevăr: aceste modele sunt destul de sigure și popularitatea lor este în creștere.

Pentru a face plăcerea mai profundă, peste prezervative, de multe ori este aplicat suplimentar un lubrifiant. Acest lucru este ideal pentru adolescenţi: primele contacte umede, facilitează foarte mult actul.

Prezervativele LongLove sunt concepute pentru gurmanzii, care sunt dispuşi la un sex lung și încîntător. În aceste modele, în lubrifianţi este adăugat un anestezic, care face actul mai lung, fără a micşora erecția.

Teama de a rămîne însărcinată este familiară pentru mulți, ea împiedică relaxarea și nu permite profitarea din plin a sexului. Pentru a scapa de ea, trebuie doar să utilizați un prezervativ cu jeleu spermicid: oferă protecție maximă. Chiar dacă se rupe prezervativul, spermicidele se neutralizează şi spermatozoizii, și virușii și bacteriile.

Prezervative sunt atît de diverse, încît le putem alege în corespundere cu culoarea ochilor sau, de exemplu, culoarea maşinii sale, cui şi ce îi place. Prezervativele negre arată exotic și sunt perfecte pentru jocul dragostei. O modalitate bună de a surprinde un partener - încercați un prezervativ acoperit cu culori luminoase. În magazine se vînd preservative  şi sub forme amuzante. Dacă v-au dăruit un astfel de suvenir, nu-l utilizați în scopul direct: aceste jucării nu sunt durabile.

Lucruri importante despre prezervative

Siguranţa

Sunt într-adevăr de încredere prezervativele? Da, ne confirm producătorii, efectuînd o analiză amănunțită a produselor. Prezervativele sunt umflate, cum ar fi baloanele, sunt umplute cu apă și sunt testate la rezistență. Înainte de a se sparge, prezervativul de calitate ar trebui să se mărească în dimensiuni de opt ori! Mai mult decît atît, se mai fac nişte găuri şi se întind în direcții diferite, astfel se verifică elasticitatea. Și încă prin ele, se mai trece un curent electric, care din cel mai mic defect face o gaură mare. Și numai în cazul în care prezervativul a trecut toate testele, pe cutie este pus semnul: "testat electronic".

Fiind sută la sută dovedite a fi de încredere, prezervativele încă mai sunt vulnerabile. Acestea sunt vulnerabile la lumina soarelui și la temperaturi ridicate. Ele nu pot rezista unghiilor lungi şi cremelor pe bază de uleiuri (cum ar fi vaselina). Prin urmare, lubrifierea suplimentară este oferită de geluri speciale pe bază de apă - le puteți cumpăra de la orice sex shop. Pentru a deschide ambalajul, este suficient să se găsească o crestătură specială și să se tragă de ea. Iubitorii de a folosi în aceste scopuri dinții sau foarfecele, riscă să deterioreze prezervativul chiar în plic. Şi un alt sfat: în buzunarele de la pantaloni, acest obiect delicat se va simţi mai în siguranţă, decît în servietă, alături de stilourile ascuțite.

Lucruri importante despre prezervative

Facilitățile și avantajele prezervativelor

1. Prezervativul este aproape metoda cea mai convenabilă de contracepție. Acesta este vândut în aproape toate supermarket-urile, orice farmacii, chiar și în mai multe magazine alimentare;

2. Avantajul imens se află în protecţia organismului și femeii, precum și a bărbaţilor la infectii, boli cu transmitere sexuală, cum ar fi SIDA, sifilis, gonoree;

3. Ele sunt foarte uşor de utilizat, mai ales după o privire aruncată cu atenţie asupra instrucțiunilor;

4. Ele pot fi folosite la orice vîrstă;

5. Multe branduri de prezervative au un lubrifiant special, cu care este uns înainte de actul sexual, astfel organul sexual masculin este introdus cu ușurință în vaginul femeii.

6. Ele pot fi folosite întotdeauna, cu excepția cazului, desigur, alergiilor și efectelor secundare din cauza lubrifiantului și cauciucului în sine.

Dezavantajele prezervativelor

1. La multe cupluri prezervativul se rupe. Anume aceasta şi duce la sarcina nedorită. Prin urmare, dacă în prezent nu intenționaţi să măriţi membrii familiei, este mai bine să cumpăraţi prezervative de calitate și mai scumpe, decât să vă stricaţi viața cu un avort sau să daţi naştere, nefiind pregătiţi .

2.Din cauza utilizării frecvente și prelungite a prezervativului, scade sensibilitatea organelor genitale. Dar aceasta nu vă amenință, dacă utilizați prezervative mai subţiri. Reţineţi, ele sunt mai puţin rezistente decât cele obişnuite!