Durerile de gât sunt primele simptome ale unei infecții respiratorii sau bacteriene, de aceea nu trebuie ignorate. Acestea sunt și mai frecvente în perioada rece a anului, iar o intervenție rapidă în tratarea simptomelor ne poate salva de eventuale complicații.

mamaplus.md

Un tratament rapid și eficient, însă, nu întotdeauna ne oferă siguranță pentru sistemul nostru imunitar. Nu și în cazul în care folosim produse naturale, cum sunt comprimatele Igazym.

Pastilele, elaborate de o companie daneză cu o experiență în domeniul medicinei de peste 35 de ani, conțin colostru, adică laptele produs de vaci în primele 36 de ore după fătare, foarte bogat în anticorpi. Astfel, imunoglobulinele IgG din colostru, în combinație cu enzima lizozim din albușul de ou, formează arma ideală împotriva virușilor și bacteriilor, neutralizând toxinele și stimulând, totodată, sistemul imunitar.

Mai mult decât atât, enzima lizozim este un antisepctic și antiinflamator natural, de aceea Igazym calmează imediat durerile în gât.

Chiar de la primele simptome ale unei răceli se pot administra 1 sau 2 pastile Igazym pe oră, ceea ce asigură regresia faringitelor incipiente. Suplimentul poate fi administrat și în terapia locală a diferitor leziuni bucale. Doza maximă zilnică de Igazym este de 20 de pastile. Acestea, împreună cu o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos, vor asigura un trai liniștit, fără dureri în gât.

Potrivit specialiștilor danezi, Igazym Colostrum Lysosyme este recomandat și copiilor care știu să administreze coprimate de supt, având posibilitatea să aleagă și gustul preferat de coacăză neagră, lămâie, mentă sau caramelă.

mamaplus.md

Comprimantele Igazym pot fi găsite pe farmacie.md sau în rețeaua de farmacii Elody!