Fiecare femeie este frumoasă, indiferent de proporțiile siluetei. Pentru că multe tinere se complexează fie din cauza mărimii sânilor, fie din cauza formei acestora, un brand de lenjerie intimă a lansat o campanie de susținere.

Există 9 tipuri de sâni. Cum îi deosebim!

Firma a realizat un ghid care cuprinde nouă tipuri diferite de sâni.

Pentru a identifica diferitele tipuri de sâni, ghidul de mărimi a luat în considerare caracteristici ale sânului, cum ar fi forma şi mărimea, poziţia braţelor, care este în general în funcţie de lăţimea pieptului femeii, şi cât de ridicaţi sau lăsaţi sunt sânii, scrie independent.co.uk. Ilustraţiile firmei de lenjerie intimă sunt destinate să ajute femeile să-şi aleagă sutienul care li se potriveşte cel mai bine.

Tipul „Rotund“ este asociat sânilor la fel de plini în partea de sus, cât şi în cea de jos. „Est-vest“ descrie sânii ai căror mameloane sunt orientate spre exterior.

Există 9 tipuri de sâni. Cum îi deosebim!

„Set lateral“ descrie tipul de sâni cu spaţiu larg între ei, în timp ce sânii care au mărimi diferite sunt numiţi „asimetrici“.

Există 9 tipuri de sâni. Cum îi deosebim!

Dicţionarul include şi forma „Clopot“ - sânii care sunt subţiri în partea de sus şi plini în partea de jos; „Subţiri“ - unde sânii sunt subţiri şi mameloanele îndreptate în jos; „Lacrimă“ - cei rotunzi în partea de jos, dar mai puţin plini în partea de sus;

Există 9 tipuri de sâni. Cum îi deosebim!

„Relaxaţi“ - sânii orientaţi în jos (stânga jos); şi „Atletici“ - sânii mai mici şi foarte fermi (dreapta jos).

Există 9 tipuri de sâni. Cum îi deosebim! Există 9 tipuri de sâni. Cum îi deosebim!

„În timpul procesului de creare a produsului nostru, am descoperit că obţinerea unei potriviri cât mai mari este criteriul cel mai important în ceea ce priveşte identificarea sutienului perfect“, a declarat Ra'el Cohen, vicepreşedinte de creare şi dezvoltare a produselor ThirdLove, pentru Women's Health.

„ThirdLove's Breast Shape Dictionary“ este cea mai recentă încercare a companiilor de lenjerie de corp de a arăta că fiecare femeie este unică, sânii acestora având forme diferite. Marca de lenjerie americană Aerie a fost apreciată şi pentru faptul că nu mai include în campaniile sale publicitare fotografii editate ale modelelor. Firma şi-a crescut profitul cu 26% în cel mai recent trimestru.

Sursa