mamaplus

Vedetele au gătit și mii de like-uri au primit de sărbători

0
//
11.01.2020

Vedetele s-au întrecut și în acest an în ale gătitului pentru masa de sărbătoare. Gospodinele le-au apreciat eforturile culinare și like-urile au curs gârlă pe rețelele de socializare. Provocarea, devenită deja tradiție, a fost lansată și de această dată de Dr. Oetker. În fruntea topului, pe cele mai urmărite grupuri de coocking din țară, zeci de mii de gospodine au apreciat checul cu vișină făcut de Mariana Mihăilă. Ne-a lăsat gura apă, nu alta, la văzul unui asemenea desert delicios.

mamaplus

Și interpreta Lenuța Gheorghiță și-a pus șorț de sărbători. A gătit fursecuri fragede de Crăciun. Gospodinele i-au dat și ei zeci de mii de aprecieri. Lenuța le-a cântat și le-a încântat în procesul gătitului.

mamaplus

Bucurie mare și în familia Tatianei Heghea. Mami și fiica sa Raluca Regina au făcut un adevărat spectacol din gătit. Le-a ajutat și cel mai mic membru al familiei, fiul artistei Arthur-Elisey. A fost distracție pe cinste de Crăciun pentru întreaga familie, iar interpreta a făcut față cu brio atât gătitului, cât și micilor bucătari. A demonstrat încă o dată că cine vrea, poate orice. Așa că, biscuiții de Crăciun au ieșit mai moi și mai crocanți ca niciodată.

mamaplus

După ce a pus bradul, Aura a împodobit și masa de sărbătoare cu niște brăduți de toată frumusețea. Prăjiturile în formă de brăduți i-au ieșit de minune. Este rețeta pe care a gătit-o în seara de Anul Nou pentru gemenele ei Lori și Betty. Aura și-a etalat încă odată vocea inconfundabilă și a depănat amintiri frumoase alături de internauți.

mamaplus

Nelipsită din lista provocărilor lansate de Dr. Oetker a fost și una dintre cele mai apreciate gospodine de pe rețelele de socializare – Lidia Iliescu Vlas. Deși se află departe de casă, profesoara a gătit cu multă inspirație și de această dată. „Are adevărate mâini de aur”, au spus cu entuziasm internautele care au apreciat cu mii de like-uri checul de sărbătoare propus de gospodina de la Telenești. Dovada, în pozele de mai jos.

mamaplus

Cu o mână pe cobză și alta în cuptor, și interpretele de la Trio Vatra Neamului au reușit să ne aducă aroma de colinde de sărbători.

mamaplus

Și, cireașa de pe tortul Cușma lui Guguță a fost nimeni alta decât Gabriela Mica Gospodină. Ne-a surprins și în acest sezon delicios. Mii de aprecieri a acumulat pentru talentul ei. Bravo, Gabriela!

mamaplus

Nu doar Gabriela s-a bucurat de cadouri de la Moș Crăciunul trimis de Dr. Oetker în această iarnă. Alte câteva mii de copii au decorat prăjituri pentru Moșul cel darnic la unul dintre cele mai așteptate evenimente de peste an – Crăciunul Copiilor, organizat în acest an la Palatul Republicii.

mamaplus

Așadar, dacă vrei și tu să ai multă inspirație și o reușită garantată în bucătărie, Dr. Oetker te invită să gătești și să câștigi. Cumpără produse Dr. Oetker cu eticheta promoțională, trimite codul din interiorul etichetei prin SMS la 1817* sau înscrie-l pe www.oetker.md și poți câștiga 6 premii lunare a câte 30.000 MDL sau săptămânale, între care cuptoare de pâine, aspiratoare fără fir sau mixere cu bol.

Succes și La mulți ani!