mamaplus

Ce dietă urmează Kate Middleton pentru a fi în formă

0
//
10.07.2019

Kate Middleton își petrece zilele alergând după cei trei copii și ocupându-se de responsabilitățile regale. Dar se spune că este foarte pricepută în bucătărie și că de multe ori le pregătește cina Prințului William și copiilor lor. 

mamaplus

De asemenea, Ducesa de Cambridge face mult sport și consumnă doar mâncare sănătoasă pentru a se asigura că are destulă energie. Deși are la dispoziție un întreg palat plin de angajați, printre care și chefi, Kate preferă de multe ori să gătească ea. 

Potrivit unor surse citate de The Mirror, Ducesa are o dietă plină de fructe, legume și alte opțiuni sănătoase. Se spune că ar fi urmat dieta Dukan, care presupune eliminarea carbohidraților în favoarea proteinelor, legumelor și grăsimilor sănătoase, pentru a scăpa de greutatea acumulată pe timpul sarcinii. 

Dieta zilnică a lui Kate Middleton:

Mic-Dejun: 
La micul dejun, Ducesa bea un smoothie făcut din spirulină, kale, matcha, spanac, coriandru și coacăze.

Prânz: La prânz Kate alege salate și boluri cu fructe. De asemenea, încearcă să mănânce alimente care îi ajută pielea precum salate de pepene roșu, gazpacho, goji, salată tabbouleh și ceviche. 

Cina: Când vine vorba de cină, familia Cambridge este destul de tradițională. Mâncarea favorită a lui William este pui prăjit, iar Kate face curry și supe.

Gustări: Ducesa de Cambridge nu alege niciodată ciocolata atunci când ia o gustare sau are poftă de ceva dulce. În schimb, optează pentru ceva mult mai sănătos, precum lapte de migdale cu fructe de pădure. 

Sursa