mamaplus

Unde să te bălăcești vara asta? Lista piscinelor din capitală și suburbii și prețurile pentru sezonul 2021

-
//
16.07.2021

Sezonul vacanțelor este în toi și chiar dacă nu reușești să ajungi la mare vara asta, o alternativă bună ar fi să mergi la piscină. Această experiență te va răcori cum se cade în zilele toride de vară. Piscina este o mică oază de răcoare și liniște, aflată departe de forfota urbană. Aici poți să te odihnești și să îți reîncarci bateriile cum se cuvine.

mamaplus

Reguli de siguranță la piscină pentru părinții cu copii mici:

 • Părinții trebuie să țină minte mereu faptul că cei mici trebuie supravegheați chiar dacă piscina nu este adâncă. Nu-i lăsați singuri nici pentru o secundă.
   
 • Copiii trebuie instruiți nu doar în privința regulilor generale de siguranță, dar și a comportamentului în preajma piscinei. Copiii ar trebui să cunoască faptul că nu este voie să alerge pe marginea piscinei. Este categoric interzis să împingi pe cineva în apă.
   
 • Copilul ar mai trebui informat că nu este voie să bea apă din piscină, pentru că asta poate duce la anumite infecții gastrointestinale.
   
 • Aveți grijă să nu se ajungă la hipotermie, iar în cazul copiilor cu boli cronice ORL, apa nu ar trebui să intre în urechi.
   
 • Explicați copiilor că nu este voie să se împingă sau să sară unul peste altul în timp ce se află în apă.
   
 • Părinții sunt obligați să monitorizeze și să-i explice copiluli că nu este permis să înoate în timp ce are o gumă de mestecat sau o bomboană în gură, pentru că există pericol de asfixiere.
   
 • Dacă cel mic nu știe să înoate, atunci de fiecare dată când intră în apă ar trebui să poarte brasarde și vesta de salvare, pentru că jucăriile sau saltelele gonflabile se pot dezumfla întâmplător, iar copilul poate aluneca de pe ele în locuri unde apa este prea adâncă. Pentru a te convinge că vesta i se potrivește copilului, încearcă să o îmbraci pe cap după ce ai fixat toate curelușele. Dacă nu ai reușit să faci asta, înseamnă că vesta nu i se potrivește. Pentru copiii mai mici de 5 ani ar trebui să optați pentru veste gonflabile cu guler care îi va fixa capul în poziție verticală, iar fața va fi mereu deasupra apei.
   
 • Adulții care vin cu copiii la piscină categoric nu ar trebui să consume alcool. Starea de ebrietate prezintă un pericol atât pentru ei cât și pentru copiii pe care îi supraveghează.
   
 • Părinții nu ar trebui să vorbească la telefon sau să stea în fața calculatorului în timp ce copilul se află în apă.

Toate prețurile indicate mai jos sunt valabile la data publicării articolului: 16.07.2021

Echipa Mamaplus.md a pregătit o listă cu piscinele din capitală și suburbii pe care le puteți vizita pentru a petrece timpul frumos alături de familie sau prieteni.

Aquaparc Aqua Magic la Sociteni

mamaplus

Primul parc acvatic din țară Aqua Magic este construit după toate standardele internaționale, conceput de cei mai buni arhitecți şi designeri europeni. Aici găsești o atmosferă şi perfectă pentru distracție. Aqua Magic este situat chiar în apropierea capitalei la o distanță de doar 10 km, lîngă localitatea Sociteni şi are o suprafață de 60.000 m2, poate găzdui peste 3000 de persoane. Adrenalina este garantată de sistemele de tobogane cu piscine de aterizare, personaje din poveşti fac copii să se simtă ca într-un paradis al aventurii. Toboganele pentru adulți, Water PlayGround, Space Bowl, Multislide, River Ride, Mega Pipe, îți oferă momente pline de emoții şi adrenalină. Două pizzerii şi două terase, au cele mai picante bucate şi oferte irezistibile, un bar chiar în piscină, şezlonguri cu umbrele și o parcare pentru 400 de automobile.

Prețuri:  adulți – 200 lei, copiii de la 5 la 11 ani – 100 lei, copiii de la 0 la 4 ani – gratuit. Arenda șezlongurișor și a umbrelelor - gratuit. Accesul la tobogane - 50 de lei.

Program de lucru: de la 9:30 până la 20:00

Numere de telefon: (+373) 0268 85 857, 079 995 885
Adresa: Șoseaua Chișinău-Sociteni (10 km).

Site
Facebook

Piscina Piscinemegapolis

mamaplus

Bucură-te de soare și apa răcoritoare la piscina Megapolis Pool. Piscina se află în preajma centrului comercial Megapolis Mall din sectorul Ciocana. Piscina principală are 25х50 metri, de la care pornește și zona pentru copii, amenajată cu două piscine drăguțe pentru cei mici. În zonă găsiți și o cafenea, unde puteți lua masa după o rundă de înot activ.

Prețuri: adulți luni/vineri – 100 lei, sâmbătă/duminică – 150 lei, copiii până la 7 ani până la înălțimea de 110 cm – gratuit, copiii de la înălțimea de 110 cm și până la 140 cm– 90 lei (șezlogul este inclus în preț), copiii cu înălțimea mai mare de 140 cm achită la fel ca adulții. Arenda șezlongurilor — 50 lei.

Program de lucru: zilnic de la 9:00 până la 21:00

Telefon: (+373) 069 940 066
Adresa: Chișinău, str. M. Sadoveanu, 42/6

Instagram
Facebook

Vizitați piscina PREMIUM PARK

mamaplus

Sezonul nou la piscina Premium Park este în toi. Aici găsiți paturi și umbrele care să vă ferească de soare și este perfect pentru odihna alături de întreaga familie. Toți vizitatorii primesc șezlonguri și prosoape. Pentru cei mai mici vizitatori aveți la dispoziție un bazin mai mic. De asemenea, oaspeții pot savura și odihna în zona de foișoare, restaurant sau terenul de joacă pentru copii. 

Prețuri: adulți luni/vineri - 200 lei (șezlong și prosop incluse în preț), copiii până la 5 ani - gratuit, copiii 5-10 ani - 100 lei, adulți weekend: 300 lei. Copiii 5-10 ani - 150 lei, copiii de la 10 ani achită tariful normal. 

Program de lucru: de la 9:00 până la 19:00

Numere de telefon: (+373) 0687 00 005, 078 228 888

Adresa: Тohatin, 2092, Chișinău, Moldova.

Facebook

Piscina Twiga

mamaplus

Pe teritoriul piscinei Twiga vizitatorii pot savura din plin apa răcoritoare și liniștea, departe de jungla urbană. Locul e dotat nu doar cu o piscină, ci și cu bar, terasă și dance floor. Abordarea individuală și confortul vă sunt garantate.

Prețuri:  adulți, zilnic - 250 lei (șezlong și prosop incluse în preț), copii până la 5 ani - gratuit, de la 5 la 10 ani - 100 lei.
Program de lucru: de la 9:00 până la 19:00

Telefon: (+373) 062 199 199
Adresa: Chișinău, șos. Hâncești, 140/4

Site
Facebook

Zona de odihnă și piscina Royal park

mamaplus

Odihna la plajă chiar în inima Chișinăului? La Club Royal Park vă puteți detașa de fortota urbană și vă puteți relaxa din plin pe un șezlong. Piscina se află în zona parcului pitoresc ”Valea Trandafirilor”, pe teritoriul complexului hotelier Royal Park, fiind înconjurată de copaci înalți. Piscina este dotată cu tot ce este necesar pentru odihna de calitate.

Prețuri: zilele de lucru - 200 lei, weekend - 250 lei, copiii până la 7 ani - gratuit. Este posibilă rezervarea locurilor cu achitare în avans. 
Program de lucru: zilnic, de la 9:00 până la 19:00

Numere de telefon: (+373) 022 574 080, 079 430 272
Adresa: Chișinău, str. Trandafirilor, 6/2

Site
Facebook

Clubul de vacanță Pânzele Albe

mamaplus

La clubul de vacanță ”Pânzele Albe” puteți beneficia de două piscine în aer liber, bar cu terasă, teren de joacă pentru copii și teren de volei. La fel, dispune de parcare cu pază pentru mașini și biciclete. Dacă serviciul nu-ți permite să pleci în vacanță la mare, ai alternativa răcoritoare potrivită la un preț convenabil. Piscina oferă evadarea ideală pentru a-ți petrece zilele însorite de vară, într-o atmosferă de vacanță, vegetație luxuriantă, cocktailuri gustoase, armonie și muzică… 

Prețuri: adulți, luni/vineri - 150 lei, weekend - 250 lei (șezlongul este inclus în preț), copiii 5-12 ani - zile lucrătoare - 100 lei, weekend - 150 lei (șezlongul este inclus în preț), copiii până la 5 ani – gratuit (șezlongul nu este inclus în preț).
Program de lucru: luni/vineri de la 10:00 până la 19:00, în weekend de la 10:00 până la 18:00.

Telefon: (+373) 069 981 998
Adresa: malul drept al lacului Ghidighici, Vatra, Republica Moldova.

Site
Facebook

Piscina GOA Territory

mamaplus

Sezonul estival și odihna la piscina GOA Territory este în toi! Zona de distracții și odihnă se află pe malul lacului Ghidighici. Lângă piscina deschisă aveți la dispoziție o zonă cu șezlonguri și umbrele, astfel încât soarele nu vă va perturba zilele de odihnă alături de familie sau prieteni. Pentru cei mai mici vizitatori a fost amenajat un teren de joacă.

Prețuri: adulți, luni/vineri - 150 lei, weekend - 230 lei (șezlong inclus în preț), copii 4-7 ani - 80 lei (șezlong inclus în preț), copii până la 3 ani – gratuit (șezlongul nu este inclus în preț).
Program de lucru: zilnic, de la 10:00 până la 21:00

Telefon: (+373) 060 158 158
Adresa: malul lacului Ghidighici, Vatra, Republica Moldova

Facebook

Piscina Tree House Relax Park

mamaplus

Departe de oraș, într-un cadru pitoresc, bucurați-vă de relaxare la Tree House Relax, care vă pune la dispoziție 2 piscine cu 200 șezlonguri, 8 zone VIP - 5 mici / 2 mari, 3 terase, bar, restaurant, apartamnente de tip hotel, foișoare și teren de joacă pentru copii.

Prețuri: adulți de luni până vinerii - 200 lei, weekend - 300 lei, copiii până la 7 ani - gratuit.
Program de lucru: zilnic de la 10:00 până la 22:00

Telefon: (+373) 0792 20 033
Adresa: șos. Vadul lui Vodă, 2092, Tohatin, Chișinău.

Facebook

Piscina Aliten Bazin

mamaplus

Piscina de vară Aliten îi așteaptă zilnic pe toți cei care vor să se bucure de un bronz perfect și odihnă de calitate. Aici puteți petrece timpul alături de familie și prieteni.

Prețuri: adulți de luni până vinerii - 100 lei, weekend - 120 lei, copiii până la 7 ani - gratuit.

Program de lucru: zilnic de la 10:00 până la 21:00

Telefon: (+373) 0792 67 726
Adresa: Chișinău, Calea Orheiului, 1.

Facebook

Piscina SV Club Hotel&Resort

mamaplus

Nu departe de Chișinău există o zonă de recreere bine întreținută și confortabilă. Oaspeții au la dispoziție o piscină mare și confortabilă, o terasă mare, un loc de joacă sigur, camere de hotel și apartamente. Cafeneaua vă va încânta cu un meniu delicios, cocktailuri răcoritoare și prețuri accesibile. Personalul prietenos, serviciile bune, atmosfera confortabilă, departe de căldura orașului, vă vor ajuta să vă relaxați și să vă reîncărcați cu bună dispoziție pentru săptămâna următoare.

Prețuri: zilele lucrătoare: adulți - 100 lei (șezlongul este inclus în preț), copiii de la 5 la 10 ani - 50 lei (șezlongul nu este inclus în preț), copiii sub 5 ani - gratuit. Weekend: adulți - 150 lei (șezlongul este inclus în preț), copiii de la 5 la 10 ani - 75 lei (șezlongul nu este inclusă în preț), copii sub 5 ani - gratuit, după 17- 00 - 50% reducere la intrare. Se recomandă rezervarea în avans a locurilor.

Program de lucru: zilnic, de la 9:00 până la 20:00

Telefon: (+373) 0780 88 882
Adresa: R2 Chișinău-Tiraspol, 18 km de la Chișinău, satul Todirești, str. Chișinăului, 3

Facebook

Piscina din cadrul President Hotel Resort

mamaplus

Piscina de pe lângă hotelul President este un loc plăcut și confortabil pentru odihna în familie. Relaxarea la piscină vă va oferi o pauză de la agitația orașului. Piscina este echipată cu o cascadă pentru masaj, jacuzzi, apa fiind mereu cristalină.

Prețuri: adult luni / vineri - 200 lei, sâmbătă / duminică - 250 lei (șezlongul este inclus în preț), copii sub 7 ani - gratuit (șezlongul nu este inclus în preț). Se recomandă rezervarea în avans a locurilor.

Program de lucru: zilnic, de la 9:00 până la 20:00

Telefon: (+373) 0605 25 000
Adresa: Chișinău, bd. Dacia, 58/5

Site
Facebook

Piscina-Zona Aqua la Sky Land Camping & Resort

mamaplus

De la 1 iulie, complexul hotelier turistic Sky Land își așteaptă oaspeții, unde vă puteți relaxa lângă piscinele în aer liber din zona acvatică. Piscina este amplasată într-o zonă verde pitorească și echipată pentru recreerea în familie. Aveți la dispoziție piscina pentru adulți și o minipiscină pentru copii echipată cu tobogane. Complexul Sky Land este un loc ideal pentru recreere și distracție.

Prețuri: adulți luni / vineri - 150 lei, sâmbătă / duminică - 300 lei, copii de la 6 la 12 ani - 100 lei în timpul săptămânii, 150 lei în weekend, copii sub 5 ani - gratuit. Prețul include acces de 1 zi la aquapark, la locul de joacă și la o zonă verde extinsă pentru relaxare și plimbări.
Program de lucru: zilnic, de la 9:00 până la 18:00

Telefon: (+373) 068 500 808
Аdresa: 11 km de la Chișinău, satul Grușevo, raionul Criuleni, Moldova

Site
Facebook

Piscina FOREST CLUB

mamaplus

Complexul agroturistic FOREST CLUB este un loc ideal pentru odihnă și agrement. Complexul este situat într-o zonă forestieră pitorească, la doar o jumătate de oră de mers cu mașina de la Chișinău. Pe un teritoriu confortabil există case de vacanță, terase, 4 piscine mari pentru copii și adulți, un loc de joacă pentru copii

Prețuri: adulți și copii de la 5 ani - luni / vineri - 100 lei, sâmbătă / duminică - 150 lei, copii sub 5 ani - gratuit. Prețul include: acces la pensiune, piscine, șezlong, duș, veceu, Wi-Fi, parcare.

Program de lucru: marți-duminică de la 9:00 până la 20:00 (luni - zi liberă)

Telefon: (+373) 798 85 555
Adresa: satul Cărbuna, raionul Ialoveni, Moldova.

Site
Facebook

Piscina Fanconi Riviera Summer Club

mamaplus

Piscina clubului de vară Fanconi Riviera a deschis deja sezonul: o atmosferă plăcută într-o zonă de agrement estivală, o piscină în aer liber, terasă spațioasă, bar cu o gamă largă de băuturi răcoritoare și preparate delicioase din bucătărie vă vor face vara de neuitat.

Prețuri: adulți și copii de la 5 ani - în zilele lucrătoare - 150 lei, sâmbătă / duminică - 250 lei (șezlong și prosop sunt incluse în preț), copii sub 5 ani - gratuit. Se recomandă rezervarea în avans a locurilor.

Program de lucru: luni/vineri de la 10:00 până la 19:00, vineri/sâmbătă de la 10:00 până la 18:00, duminică de la 10:00 până la 19:00.

Telefon: (+373) 079 50 80 80
Adresa: Chișinău, str. Ghidighici, 5

Site
Facebook