Sarcina este una dintre cele mai frumoase etape din viața unei femei, chiar dacă vine la pachet cu câteva probleme. Una dintre acestea este faptul că nu mai încapi în hainele de până acum, din cauza burticii proeminente, care este în continuă creștere. Dacă ești și tu însărcinată și nu vrei să renunți la hainele stilate, alese cu bun gust și confortabile, îți prezentăm mai multe magazine în care poți găsi ținutele potrivite pentru silueta ta.

mamaplus.md

Adaline Denim

Designerul Simona Bacaliuc a lansat o colecție capsulă de toată frumusețea, numai bună pentru femeile care sunt în așteptarea unui bebeluș.

https://www.facebook.com/AdalineDenim

 

mamaplus.md

Mamma Mia – haine și lenjerie pentru gravide și mame care alăptează.

Îmbrăcăminte clasică, blugi, colanți, îmbrăcăminte exterioară, costume sportive pentru gravide și mame care alăptează, pantaloni sportivi pentru gravide, bluze, pijamale, cămăși, rochii elegante de vară, tunici pentru alăptare, maiouri și tricouri pentru alăptare, sutiene pentru alăptare.  

https://www.facebook.com/mammamia.chisinau/

mamaplus.md

Beautiful Mommy

Beautiful Mommy propune ținute pentru toată perioada sarcinii, astfel încât să te simți bine în propria piele.

https://www.facebook.com/gravidastillata/

mamaplus.md

Silhouette Store

Gama de îmbrăcăminte pentru maternitate cuprinde rochii lejere, bluze deosebite, articole din denim și lenjerie pentru viitoarele mămici.

https://www.facebook.com/silhouette.chisinau/

mamaplus.md

Tariva Cotton

Tariva Cotton este un brand ucrainean de îmbrăcăminte pentru femeile însărcinate și cele care alăptează. Hainele sunt universale, putând fi purtate înainte de sarcină, în timpul sarcinii și în timpul alăptării.

https://www.facebook.com/tariva.cotton

mamaplus.md

Beauty Mama

La Beauty Mama găsești o gamă vastă de sutiene pentru alăptare, lenjerie pentru mame și diverse accesorii pentru viitoarele mămici.

https://www.facebook.com/Parascovia93/

mamaplus.md

Mam & Me

Un magazin cu toate cele necesare pentru viitoarele mămici și pentru bebeluși. Aici vei găsi ținute deosebite, de la stilul sport până la cel casual, chic sau elegant.

https://www.facebook.com/MamMeMd/

mamaplus.md

LC Waikiki

Pe lângă gama variată de haine pentru femei, bărbați și copii, aici poți găsi și ținute pentru gravide. Cu rochițele de la LC Waikiki, perioada sarcinii va fi mai frumoasă și mai stilată!

https://www.facebook.com/LCWaikikiMoldovia

mamaplus.md

DeFacto

Și brandul DeFacto are grijă ca viitoarele mămici să arate impecabil. În magazinul lor, vei găsi un asortiment bogat de bluze, pulovere, rochii, fuste pentru gravide.

https://www.facebook.com/DeFactoFashion

mamaplus.md

Magazine online:

Burtici.md

http://www.burtici.md/

mamaplus.md
mamaplus.md
mamaplus.md
mamaplus.md

În plus, în majoritatea centrelor comerciale sau la piață poți găsi buticuri cu haine pentru gravide.

Sursa: Mamaplus.MD