Pentru părinți, alegerea mobilierului pentru camera copilului poate fi o adevărată provocare, pentru că anume de acest factor depinde dispoziția și starea de sănătate a copilului. Este foarte important să fie luate în considerare toate detaliile, inclusiv cele ce țin de siguranță, confort și comoditate. Materialele, dimensiunile, texturile și culorile joacă un rol extrem de important. La ce să fim atenți atunci când alegem mobilierul pentru copii?

Siguranță

Colțurile netede și rotunjite sunt elementele esențiale al mobilierului sigur, iar materialele din care este confecționat trebuie să fie de înaltă calitate, ecologice și hipoalergenice. Mobilierul ar trebui să fie cât mai comod și practic, adaptat la vârsta, înălțimea și nevoile de bază ale copilului.

Dacă părinții vor să schimbe mobilierul din camera copilului o dată în câțiva ani, cea mai bună opțiune ar fi mobila universară, cea care ”crește” în același timp cu copilul. De exemplu: o masă de scris și scaune care au piciorușe reglabile și un pat extensibil.

Culoarea mobilierului

Nuanțele mobilierului din camera copilului trebuie selectate în dependență de caracterul lui. Pentru cei energici, spre exemplu, nu ar fi binevenite culorile aprinse care i-ar incita și mai mult sistemul nervos. Ar fi mai bine să optați pentru nuanțele pastelate.

Înainte să faceți alegerea finală, ar merita să vă gândiți din timp la zonarea spațiului din camera copilului. Este foarte important ca cel mic să aibă ungherașe diferite dedicate activităților creative, somnului, jocurilor și studierii.

Funcționalitate sporită 

Ar fi bine ca mobilierul să aibă un sistem de depozitare bine gândit – cu structuri retractabile, rafturi, sertare. Pentru a-l face pe cel mic să se bucure cât mai mult de timpul petrecut în camera sa, să doarmă liniștit și cu plăcere și, mai ales, să facă ordine cu regularitate, ar fi bine să luați în considerare și doleanțele micului gospodar.

MamaPlus.md are cele mai utile informații despre producători autohtoni și magazine unde puteți achiziționa sau comanda mobilier de calitate pentru camera copilului.

Mobilă pentru casă de la compania Ambianța

mamaplus

Producătorul autohton de mobilă Ambianța oferă un sortiment larg de mobilă pentru casă la prețuri accesibile. Toate produsele comercializate în magazinele specializate "Ambianța" corespund standardelor de calitate.
Construcția mobilei permite cumpărătorilor să asambleze ușor orice set de mobilă. Totodată, compania oferă servicii de consultanță și reparație în perioada de garanție.

Toate produsele pot fi vizualizate și achiziționate în magazinele AMBIANȚA, aflate pe adresele:

Sectorul Botanica – bd. Dacia, 27 (Marița)

Sectorul Râșcani – str. Calea Moșilor, 7

Sectorul Buiucani – str. Alba Iulia, 148/3

Comanda poate fi făcută online și la numerele de telefon: (+373 22) 855 333, (+373) 68 115 148.

Site

Facebook

Andronilex – mobilă la comandă

mamaplus

Companie autohtonă care vă propune fabricarea mobilei la comandă. Compania vă va ajuta la crearea designului dorit pentru camera copilului, va ține cont de absolut toate preferințele clientului, folosind materiale de calitate superioară și tehnologii germane.

Mai multe detalii despre serviciile oferite de compania Andronilex puteți afla la numărul de telefon: (+373) 06 90 04 181.

Adresa:

str. Constituției, 8.

Facebook

Producător de mobilă ARTVENT RTD

mamaplus

Compania autohtonă propune mobilă la comandă. Fabrica de mobilă Artvent confecționează orice tip de mobilier. Consultanții fabricii vor pregăti cele mai bune oferte pentru clienți și vor oferi asistență în alegerea mobilierului potrivit luând în considerare tot spectrul de cerințe și necesități.

Adresele showroomurilor:

str. Petricani 17/3, 067 341 341

bd. Decebal 23, butic 105, 076 728 080

Site

Facebook

Magazinul de mobilă Crinela

mamaplus

Crinela oferă mobilier de calitate înaltă pentru organizarea spațiului copiilor. Mobilierul este produs din materiale ecologice, culorile sunt pastelate și plăcute copiilor, iar cu ajutorul consultanților puteți opta pentru un design personalizat. Fie că alegeți un proiect individual de modelare a mobilierului pentru copil sau un set de mobilă din colecțiile Blanch sau Modesta pentru copii, siguranța și confortul vă sunt garantate.

Adresa showroomului:

str. Petricani, 17.

De asemenea, puteți beneficia de consultanță gratuită la numărul de telefon: (+373) 22 212 227.

Site

Facebook

Mobilier sigur și practic de la EDKA

mamaplus

Producătorul este specializat în fabricarea mobilei fără colțuri periculoase, fără structură rigidă şi dură, husele sunt ușor de curățat și de mutat dintr-un loc în altul pentru a căpăta mai mult spațiu sau pentru a face curățenie. Mobila EDKA este modernă şi universală.

Adresa magazinului de firmă EDKA:

CC UNO/Bonus, str. Tiraspol 5, etajul 2.

Mai multe detalii privind serviciile companiei pot fi solicitate la numărul de telefon: (+373) 079 476 311.

Facebook

Site

Fabrica de mobilă ICAM

mamaplus

Fabrica ICAM produce mobilă originală, cu design atractiv, potrivit pentru camerele copiilor. Produsele sunt sigure pentru copii, întrucât sunt utilizate tipuri de acoperiri non-toxice pentru lemn și materiale de înlocuire. Designerii fabricii creează mobilier confortabil și sigur, conceput pentru copii activi.

Adresa:

str. Tighina, 65

Mai multe informații despre servicii puteți afla la numerele de telefon: (+373 22) 271 278, 068 686 552

Facebook

Site

Mobilier pentru casă de la compania MEBELIVE

mamaplus

Companie autohtonă, specializată în producerea mobilei de orice complexitate, la comandă. Designerii întreprinderii vă pot ajuta să dezvoltați un proiect pentru camera copilului, în baza căruia va fi realizat un mobilier sigur, ținând cont de toate dorințele.

Produsele pot fi găsite la Decorpark, str. Nadejda Russo, 17, etajul 2

Mai multe informații despre servicii puteți afla la numărul de telefon: (+373) 0608 27 771

Facebook

Site

Fabrica de mobilă Mobvaro-M

mamaplus

Fabrica de mobilă Mobvaro-M oferă clienților săi mobilier calitativ și stilat, la cele mai mici prețuri din Moldova. O gamă largă de mobilă și o varietate de culori - totul pentru a vă face locuința cât mai confortabilă.

Produsele fabricate pot fi găsite în magazinele Mobvaro-M, la adresele:

str. Calea Ieșilor, 91, Creator Mall, etajul 2

str. L. Deleanu, 13, etajele 2 și 3

str. Calea Ieșilor, 23

bd. Dacia, 23

Comenzile pot fi efectuate online și la numărul de telefon: (+373) 22 023 006. Mobilierul va fi livrat în ambalajul original, sigilat de producător, rezistența cutiilor menținându-se pe toată durata transportului.

Facebook

Site

Fabrica de mobilă Viitorul

mamaplus

Producătorul local de mobilă Viitorul oferă o selecție largă de mobilier, fabricat în Moldova, cu utilizarea celor mai bune echipamente tehnice germane și italiene. Mobilă de producție în serie din materiale moderne și ecologice: lemn masiv și țesături de înaltă calitate.

Adresa:

str. A. Botezatu, 13

Mai multe informații despre servicii puteți afla la numărul de telefon: (+373) 69 107 973

Site

Fabrica de mobilă TANDEM

mamaplus

Compania Tandem, producătoare de mobilă cu o experiență de peste 14 ani în domeniu, vă pune la dispoziție o gamă largă de mobilier de calitate din PAL sau MDF. Fabrica este lider pe piața locală, oferind soluții moderne și inteligente pentru locuință și business.

Puteți alege mobilierul din modelele prezentate în magazinul online sau puteți vedea modelele din Showroom, la adresele:

str. Petricani, 15/1

str. Nicolae Milescu Spătaru, 8/5

Mai multe informații despre servicii puteți afla la numărul de telefon: (+373 22) 079 057 770

Site

Facebook

Fabrica Rimobel

mamaplus

Compania vă pune la dispoziție servicii de proiectare și producere la comandă a mobilierului de calitate înaltă. Mobila este fabricată din cele mai sigure materiale. Autenticitatea și funcționalitatea sunt caracteristicile produselor companiei.

Adresa showroomului:

str. Nicolae Zelinski, 11

Mai multe informații despre servicii puteți afla la numărul de telefon: (+373) 067 353 535

Facebook

Site

Fabrica de mobilă Stejaur

mamaplus

Fondată în urmă cu peste o sută de ani, ca atelier meșteșugăresc, în prezent fabrica de mobilă Stejaur oferă o gamă largă de mobilier corp şi capitonat. Compania are capacitatea tehnologică de a fabrica mobilă atât în serie mică, cât şi la comandă individuală. Toate modelele sunt fabricate din materiale de calitate, care pot rezista oricărui grad de încărcare și, de asemenea, ele pot fi supuse procesului de curățare umedă. Mobilierul respectă toate standardele de siguranță, iar cel pentru copii este, de asemenea, ecologic și sigur.

Adresa: str. Calea Ieșilor, 91

Mai multe informații despre servicii puteți afla la numărul de telefon: (+373) 022 42 16 72

Facebook

Site