Absolvirea grădiniței - un eveniment important în viața copilului. În această zi, el își ia rămas-bun de la copilărie, iar perioada care urmează se împarte în două etape: preșcolară și școlară. Pe lângă stresul provocat de acest moment, mai apare și grija în materie de vestimentație. Ce rochie va îmbrăca mica prințesă la primul său bal? Este extrem de important să nu greșiți și să alegeți nu doar o haină frumoasă, ci și comodă, care să nu creeze un anumit disconfort copilului. MamaPlus vine în ajutorul părinților micilor absolvenți cu un studiu de caz despre magazinele în care îi/le veți putea îmbrăca potrivit pe prinți și prințese.

mamaplus

Mi-e Dor

Brandul autohton este specializat în producerea articolelor vestimentare de calitate pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 8 ani. Mi-e Dor oferă ținute colorate din stofe italiene. Noua colecție elegantă pentru fete și băieți a fost prezentată în cadrul Moldova Fashion Days 2019. Prețul rochiilor variază între 560 și 1500 de lei, iar costumele pentru băieți costă 700-1400 de lei.

Adresă: „Jucarenia”, bd. Dimitrie Cantemir, 6
Detalii pe www.miedor.md
Facebook

mamaplus

Lia Fia

Rochii frumoase și costume uimitoare! Lia Fia - producător autohton de îmbrăcăminte, cu un concept gândit în detalii de către Oxana Lungu, mamă a două fete minunate. Colecțiile anuale sunt prezentate conform tematicilor: uniformă școlară, vestimentație pentru sărbători și folclor. Prețul rochiilor variază între 400 și 800 de lei.

Adresă: UNIC, bd. Ștefan cel Mare, 8, et. 3, zona Din Inimă 2
Detalii pe www.liafia.ro
Facebook

mamaplus

VESTITI

VESTITI - haine de producție autohtonă pentru băieți și fete, la prețuri accesibile. Brandul prezintă colecții vestimentare din țesături naturale, pe placul tuturor. Costul rochiilor pornește de la 380 de lei.

Adrese: Magazinul Gemenii (et. 3, butic 9), Zorile (et. 2), Unic (et. 3, Din Inimă), Soiuz (et. 3, butic 320)
Detalii pe www.vestiti.md
Facebook

mamaplus

Salon Mini Lady

Atelierul oferă o varietate de rochii frumoase, pe care le puteți închiria la preț de 450 de lei. De asemenea, Mini Lady vă poate croi la comandă haina pe care ați ales-o. 

Adresă: Jumbo, et. 5, butic 524
Facebook

mamaplus

Brums Moldova

Una dintre cele mai cunoscute mărci italiene de îmbrăcăminte pentru copii, cu o istorie de mai bine de o jumătate de secol. În magazinul Brums puteți să-i îmbrăcați pe picii voștri încă de la naștere și până la vârsta de 16 ani și, totodată, să alegeți ținute pentru ocazii speciale.

Adresă: bd. Moscovei, 2
Facebook

mamaplus

Vivi Art Boutique Fashion

Magazinul creează haine pentru fete și băieți de la 2 și până la 16 ani. Lucrări manuale, cristale Swarovski, catifea și dantelă de calitate - rochiile Vivi Art Boutique Fashion sunt spectaculoase și pe placul fetițelor în pas cu moda. Prețul rochițelor începe de la 1500 de lei, al jachetelor - de la 1700, iar costul pantalonilor începe de la 1300 de lei.

Adresă: str. M. Eminescu, 51
Detalii pe www.viviartboutique.com
Facebook

mamaplus

Crème Brûléе

Brand autohton care creează haine elegante și confortabile, ideale pentru ceremonii, școală și plimbări zilnice. În gama articolelor vestimentare puteți găsi fuste și rochii, al căror preț începe de la 400 de lei.

Adresă: Showroom, str. Petru Rareș, 39/1, Zorile (et. 2), Din Inimă (et. 3)
Facebook

mamaplus

Maxikids

Brandul Maxikids activează în Republica Moldova din anul 2012, oferind haine calitative la prețuri rezonabile. Magazinul se axează pe ținute casule, însă acestea pot fi oricând adaptate aspectului festiv. Spre exemplu, pentru fetițe sunt fuste și rochii din tulle, iar pentru băieți - pantaloni și cămașă.

Adresă: Zorile (et. 2), Soiuz (et. 3, butic 316), Ciocana, bd. Mircea cel Bătrân, 3
Detalii pe www.maxikids.md
Facebook

mamaplus

Miss Vivien

Un brand longeviv pentru copii pe piața autohtonă, cu o activitate începută în anul 2001. Colecțiile de haine Miss Vivien sunt concepute pentru micile frumuseți cu vârsta cuprinsă între 1-10 ani. Rochiile în acest magazin costă de la 500 de lei.

Adresă: Magazin Gemenii (et. 3, butic 28), Zorile (et. 2), Unic (et. 3)
Detalii pe www.miss-vivi.md
Facebook

mamaplus

ModLen

Salonul ModLen oferă în chirie haine pentru copii. Pentru sărbători, aici puteți găsi o gamă variată de rochii pentru fetițe, la preț cuprins între 100-500 de lei, și costume clasice/fracuri pentru băieți, cu 100-400 de lei chiria.

Adresă: str. Cetatea-Albă, 92
Detalii pe www.modlen.md

mamaplus