mamaplus

Studiu de caz Mamaplus: Cadouri de sărbători cu care să-ți surprinzi colegii, prietenii și familia

-
//
15.12.2020

Așteptarea cu nerăbdare a sărbătorilor, agitația de dinaintea lor, starea de spirit veselă și plină de emoții și o mulțime de lucruri pe care trebuie să le faci din timp. Dar ce cadouri vrei să oferi de Anul Nou? Cu ce dorești să-ți surprinzi prietenii și colegii de Crăciun? Ce surprize le-ar putea crea dispoziție bună și i-ar încânta?

Bineînțeles, nu există un cadou universal care să fie pe placul tuturor, întrucât fiecare persoană este diferită. Însă MamaPlus.md va încerca să-ți vină în ajutor cu soluții în acest sens, menite să înveselească și să bucure destinatarii cărora vrei să le pregătești surprize de sărbători.

Seturi cadou de la magazinul Tromigou

mamaplus

Tromigou – o echipă creativă și un atelier în care sunt create produse ecologice din lemn. Aici s-a pregătit deja o colecție de cadouri de Anul Nou. Poți comanda surprize frumoase pentru oamenii dragi, prieteni sau colegi, iar echipa Tromigou îți asigură livrarea lor chiar la adresa ta. Poți, de asemenea, să te adresezi consultanților pentru ajutor și sfaturi la alegerea unui set potrivit.

Pețuri: seturi de decorațiuni – de la 110 lei, seturi cadou – de la 320 de lei, prețul mediu pentru un set cadou depozitat într-o cutie – 450 de lei. Ambalajul cadourilor se oferă gratuit pe toată durata lunii decembrie.

Adresă: or. Chișinău, bd. Moscovei, 21 (în spatele fabricii Mezon, intrare din parc)

Telefon: (+373) 785 85 114

Site

Facebook

Biscuiți de Anul Nou de la COLIBRI.MD

mamaplus

Fabrica de cofetărie își bucură consumatorii cu o surpriză plăcută: biscuiți delicioși de sărbători, preparați la comandă. Dulciurile pregătite manual vor surprinde atât copiii, cât și adulții. Împarte-ți dispoziția de Anul Nou cu oamenii dragi, oferă-le biscuiți gustoși de casă, pregătiți de către cofetarii fabricii Colibri. Biscuiții de sărbători, sub forma simbolului viitorului an, nu vor lăsa pe nimeni indiferent.

Prețuri: biscuiți handmade „steluțe” – 17 lei/buc., biscuiți handmade „taur” – 50 de lei/buc., biscuiți handmade „căsuță” – 40 de lei/buc.

Numere de telefon: (+373) 68 077 077, (+373) 69 888 222

Site

Facebook

Magazin online

Decorațiuni pentru casă realizate manual de la Rosamelia flower kitchen

mamaplus

Echipa Rosamelia flower kitchen te va ajuta să creezi o atmosferă de sărbătoare și să-ți decorezi casa sau o masă festivă. Fetele deja s-au pregătit și sunt gata să livreze coronițele parfumate de Crăciun și de Anul Nou, realizate manual. O compoziție alcătuită din brad viu și globuri de Anul Nou, citrice și conuri sau o coroană din molid cu globuri tematice, bumbac și fructe de pădure – un cadou minunat pentru cei mai apropiați oameni. O coroană din molid viu nu necesită umiditate. După ce se usucă, molidul nu își pierde nici forma, nici acele.

Prețuri: coroană din molid viu – de la 600 de lei, compoziție din crenguțe de molid pentru masă – de la 400 de lei, coronițe decorative – de la 300 de lei. Livrarea este gratuită în zona orașului Chișinău.

Telefon: (+373) 79 889 889

Facebook

Compoziții de fructe de la Delli Fruits

mamaplus

Un cadou neobișnuit din fructe proaspete, perfect combinat cu aroma florilor, cu bomboane și ceai, este capabil să ofere bucurie și plăcere prin gust. Aranjamentele de ananas copt, kiwi, kaki (persimmon) și citrice sunt destul de autentice.

Preț: set cadou cu fructe – de la 270 de lei, cu livrare inclusă.

Telefon: (+373) 695 06 367

Facebook

O gamă largă de gift box-uri de la cadouri.md

mamaplus

Gift Box este o cutie cadou din lemn cu diverse completări. Există multe opțiuni în catalogul nostru: cu miere, cu ciocolată, cu macaroon, cu gem, cu fructe, cu produse cosmetice etc. Punctul culminant al multor cutii este aranjamentul floral. Aceasta este o soluție convenabilă, deoarece nu va trebui să cumpărați un buchet suplimentar. Acest cadou este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Pentru fiecare cutie, punem o carte poștală cu felicitările dumneavoastră. Livrarea se efectuează în Chișinău în decurs de 3 ore, precum și în toată Moldova.

Prețuri: gift box ”Urșii din pădurea de conifere” – 1035 lei, gift box ”Darurile Moldovei” – 1020 lei, gift box cu dulceață – 780 lei

Adresa: Chișinău, bd. Decebal, 139

Telefon: +373 79 64 66 09

Site

Facebook

Deserturi de sărbători de la Irina Cazacu Dessert atelier

mamaplus

Аtelierul de deserturi al cofetarului Irina Cazacu a pregătit un sortiment bogat de seturi cu deserturi de sărbători și este gata să primească toate comenzile voastre. Cadourile dulci vor bucura ochii și papilele gustative ale prietenilor, partenerilor și colegilor voștri și le vor aduce multe emoții pozitive.

Prețuri: prăjituri cu ghimbir - 35 lei/5 buc., cutie cu 4 prăjituri – 220 lei, cutie cu 5 prăjituri - 300 lei, migdale caramelizate în ciocolată neagră - 40 lei/50 g., alune caramelizate în ciocolată cu lapte și aromă de portocală – 40 lei/50 g.

Telefon: (+373) 697 20 697

Facebook

Instagram

Seturi cadou de la SWEETLAND

mamaplus

Pentru cei care preferă dulciurile naturale și nucile, echipa Sweetland.md a lansat seturi cadou cu vinuri, miere, ceai și fructi uscate. Pe site aveți posibilitatea de a alege și comanda cu livrare seturile care vă plac cel mai mult. Fiecare set este decorat în spiritul sărbătorilor de iarnă.  

Prețuri: set cadou „Cu nuci” - 470 lei, set cadou ”O linguriță de soare” - 130 lei, set cadou ”Un semn de atenție” - 160 lei. Pentru comenzile mai mari de 200 de lei, livrarea este gratuită în raza orașului Chișinău.

Telefon: +373 68 355 991

Facebook

Site

Coșuri cadou de la giftcard.md

mamaplus

Coșurile cadou se bucură de o mare popularitate în rândul celor care sunt în căutarea surprizelor de sărbători pentru colegi. Cadourile arată foarte bine, conțin câteva unități care pot fi alese în funcție de preferințele destinatarului. Coșurile cadou pot fi înmânate atât femeilor cât și bărbaților și pot fi găsite pe site-ul Giftcard.md.

Preț: coșuri cadou – de la 270 lei

Telefon: (+373) 60 610 900

Facebook

Site

Seturi dulci și aromate de la Mimimi Cakes

mamaplus

Patiseria Mimimi cakes lansează mai multe seturi tematice de sărbători: cu miere, ghimbir și biscuiți artizanali, preparați conform unei rețete tradiționale italiene. În opinia cofetarilor, cadoul perfect ar trebui să corespundă anumitor criterii: să fie util, să aducă emoții pozitive și plăcere și să fie universal. Mimimi cakes a pregătit șase seturi cadou cu deserturi de sărbători.

Prețuri: cutie cu 8 macarons tematici - 260 lei sau 4 buc. - 180 lei; cutie cu 6 bomboane artizanale (nuci și fructe) - 210 lei; cutie cu biscuiți italieni (bacci di dama, cantuccini, desert flower, cookies) - 200 lei; cutie cu biscuiți (adaos de ghimbir) / 11 buc. - 350 lei sau 4 buc. - 140 lei.

Telefon: (+373) 688 58 855

Facebook

Site

Coronițe de Crăciun de la Rosa Salon Floristic

mamaplus

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, salonul a pregătit compoziții superbe din cetină de brad. Toate compozițiile sunt confecționate manual de către floriștii salonului. Dăruiți-le celor dragi emoții pozitive cu aromă de brad.

Preț: coronițe de sărbători – de la 500 de lei. Livrare în raza orașului Chișinău.

Telefon: (+373) 605 20 000

Facebook

Seturi cadou de la magazinul Giftbox.md

mamaplus

Mai aveți încă puțin timp să pregătiți cadourile pentru colegii, clienții, partenerii și prietenii voștri.

Giftbox.md a pregătit un sortiment variat de seturi cadou de sărbători, ca să vă surprindeți frumos oamenii dragi.

Preț: seturi cadou – de la 350 lei

Adresa: Chișinău, bd. Grigore Vieru, 29

Telefon: (+373) 675 34 888

Facebook

Site