Fetiţele adoră să-şi imite mamele. Iar, primul lucru de la care pornesc micuțele fashioniste este garderoba. Totuşi, nu este deloc ușor să încapi în rochiile mamei sau să te plimbi în pantofii ei cu câteva mărimi mai mari. De aceea, Mamaplus.md vă recomandă să încercaţi seturile de rochii mamă-fiică - o tendinţă populară în rândul fashionistelor.

mamaplus

Rochiile frumoase concepute în același stil pentru mame și fiice, sunt potrivite pentru orice ocazie: fie că plecați într-o vacanță de familie sau pentru o şedinţă foto de familie. Imaginaţi-vă câtă bucurie trăiește fetiţa, purtând o rochie identică cu cea a mamei sale!

MamaPlus.md vă prezintă saloanele din Chișinău care vă vor ajuta ca acest vis să devină realitate!

PUPI SWEET DRESS

mamaplus

PUPI SWEET DRESS – o doză de inspiraţie pentru femeile care se află în căutarea unor seturi mamă-fiică unice şi rafinate. Aici veţi găsi o colecţie de haine creată de designeri autohtoni pentru ca fiecare femeie şi fetiţă să se simtă specială.

Preţ: rochiile pentru mame – de la 2600 lei, pentru fetiţe – de la 1100 lei.
Adresa: str. Андрей Дога, 2/1.

Facebook  
Site

ALINA BRADU

mamaplus

Colecţiile designerului Alina Bradu cuprind modele identice pentru mămici şi pentru fetiţele lor. Hainele sunt confecţionate din materiale naturale: in, chiffon de înaltă calitate, mătase și lână italiană. Designul atractiv combinat cu motive etnice vă oferă posibilitatea să purtaţi îmbrăcăminte confortabilă și practică.

Preț: rochii pentru mame – de la 150 euro, pentru fetiţe – de la 45 euro.

Adrese: showroom Alina Bradu – bulevardul Ştefan cel Mare, 126, buticul Alina Bradu - Centrul Comercial UNIC (bulevardul Ştefan cel Mare, 8), etajul 3, buticul Alina Bradu - Centrul Comercial Zorile (Calea Ieşilor, 8), etajul 2.

Site 
Facebook

MÂNDRIA

mamaplus

Ornamente autentice brodate, design modern şi elegant, croială de calitate - toate sunt despre brandul MÂNDRIA, care creează îmbrăcăminte în stil naţional (bluze, cămăşi, rochii, fuste – toate brodate cu gust). 

Preț: rochii pentru mame – de la 2500 lei, rochii pentru fetiţe – de la 1500 lei

Adresa: str. Bănulescu-Bodoni, 5

Site
Facebook

MINI LADY

mamaplus

În salon aveţi posibilitatea să găsiţi rochii pe care le puteţi lua în chirie sau să vă creaţi propriile ţinute în stil mamă-fiică. Salonul a fost fondat de către tânăra mămică Diana Mulencova, care concepe seturi de rochii mamă-fiică, atât îndrăgite de multă lume pentru rafinament şi design deosebit.

Preț: Chiria rochiilor pentru fetiţe începe de la 450 lei.

Adresa: Jumbo, etajul 5, buticul 524.

Facebook 

SALONUL DE ROCHII BARHAT

mamaplus

Salonul oferă în chirie seturi de rochii mamă-fiică pentru orice gust, la preţuri accesibile. Aici veţi găsi modele unice concepute de către un designer talentat. De asemenea, în cadrul salonului pot fi cusute haine conform mărimilor dorite și a designului selectat.

Preț: rochii pentru mame – de la 1500 lei, pentru fetiţe – de la 300 lei.
Adresa: str. București, 31.

Site
Facebook 

DAVIE STILL

mamaplus

Designerul Victoria Tutunaru creează rochii stilate şi sclipitoare în care fiecare mămică şi fetiţă se va simţi unică. Victoria are două fetițe şi spune că pentru a elabora aceste ținute unice se inspiră de la mamele care îi vizitează salonul alături de fiicele lor.

Mai multe detalii la numărul de telefon: 069246281 

Facebook

TRIOELEGANT- COSTUME NAŢIONALE MOLDOVENEŞTI

mamaplus

Salonul creează, vinde şi oferă în chirie costume naționale moldovenești în stil mamă-fiică, rochii stilizate pentru copii și rochii tradiționale pentru femei.

Prețul: rochii pentru mame – de la 2800 lei, rochii pentru fetiţe – de la 2500 lei – vânzare, sau chirie, începând cu 1000 de lei.

Adresa: str. Tighina, 33 

Site
Facebook 

BRIO

mamaplus

Brio - companie specializată în producerea hainelor, lansată pe piața de la noi de către mama Natalia şi fiica Cristina. În catalogul companiei puteţi găsi seturi simple pentru mamă-fiică, care sunt foarte comode şi calitative.

Adrese: Showroom str. Decebal, 80, C.C. Gemeni, etajul 1, C.C. Unic, etajul 3 și C.C. Zorile, etajul 2.

Site
Facebook 

Sursa: Mamaplus.MD