Medicina estetică este o specializare medicală nouă, care se dezvoltă cu pași rapizi, fiind focusată pe proceduri de înfrumusețare, rejuvenare și sănătate. La momentul actual, medicina estetică propune un spectru larg de proceduri eficiente și sigure care presupun îmbunătățirea aspectului fizic al pacientului cu ajutorul tehnologiilor medicale de ultimă generație. Orice procedură din medicina estetică trebuie să fie efectuată de către specialiști cu studii superioare în medicină.

mamaplus

Ce afecțiuni pot fi tratate cu ajutorul medicinii estetice?

Medicina estetică ajută la rezolvarea unei game largi de probleme de sănătate: probleme legate de starea pielii, inclusiv probleme grave și patologii; orice afecțiuni legate de trihologie, podologie; probleme legate de vârstă, de natură dentară, ortopedică, nutrițională; fenomene și manifestări alergice; patologie vasculară; oftalmologice și multe alte probleme.

Ce tehnici folosește medicina estetică modernă?

În medicina estetică deseori se recurge la injectări cu preparate care se reabsorb în totalitate, cum ar fi acidul hialuronic, toxina botulinică și altele.

Injectările cu acid hialuronic se fac cu scopul de a-i conferi volum pielii și a-i da feței un aspect mai plin și mai tineresc.

Injecțiile cu toxina botulinică reprezintă un tratament utilizat pentru a îndepărta sau diminua ridurile faciale în special cele care dau aspectul încruntat.

Pentru slăbire și îndepărtarea celulitei medicina estetică propune câteva tehnici foarte populare: CoolSculpting, Liposonix, Venus Legacy și Lapex.

Pentru îndepărtarea imperfecțiunilor și îmbunătățirea aspectului și calității tenului, medicina estetică recurge la tehnici eficiente precum: Universkin, Peeling, diverse tipuri de lasere: LED, CO2, Q–Switched, Nd–Yag, sau V–Beam, precum și lampa flash Isolaz.

Cum să alegi clinica de medicină estetică?

Cel mai important criteriu pentru alegerea clinicii ține de abordarea individuală, dar obiectivă, a specialistului din cadrul acestei clinici. Medicul ar trebui să țină cont de starea generală a pacientului, temeri și îndoieli, bazându-se pe experiența personală și folosind o abordare complexă și individuală.

Totodată, ar trebui să acordați mai multă atenție utilajelor cu care este dotată clinica respectivă. Siguranța și calitatea unei proceduri în medicina estetică depinde de preparatele care se folosesc și utilajele de ultimă generație.

Toate prețurile prezentate mai jos sunt valabile la data publicării articolului: 04.06.2021

MamaPlus.md vă prezintă în continuare lista clinicilor de medicină estetică din Chișinău și procedurile disponibile la momentul actual.

Clinica Estetic-Sana

mamaplus

Clinica Estetic-Sana este un complex modern care combină un număr imens de proceduri de întinerire, cele mai eficiente și progresive în medicina estetică, tratamente complexe în acnee, cicatrici, cuperoză, toate tipurile de epilare definitivă, ozonoterapie, hidrocolonoterapie, remodelare corporală. Clinica dispune de aparataj modern, inclusiv 7 aparate de laser performante pentru toate inestetismele. 

Prețuri: 

 • Cosmetologie estetică medicală: consultația medicilor dermatolog/triholog/chirurg - 100/200 lei;
 • Tratamente anti age injectabile: Filleri cu acid hialuronic pentru plastica de contur de la 130 până la 300 euro, în funcție de procedură.
 • Lifting facial cu aparate: peeling cu ultrasunete - 200 lei.
 • Tratamente cu laser: laser întinerire, șlefuire de la 20 până la 350 euro, în funcție de procedură.

Numere de telefon: (+373 22) 23 29 62, 0692 63 873
Adresa: Chișinău, str. Alexandru cel Bun, 108/1

Site
Facebook

Medicină estetică la AMC American Medical Center

mamaplus

American Medical Center vă oferă o gamă largă de servicii care vă pot ajuta în reducerea sau eliminarea ridurilor, imperfecțiunilor pielii, vergeturilor, cicatricelor, dar și să scăpați de grăsimea localizată, să reduceți și chiar să eliminați celulita. Profesionalismul medicilor, dar și tehnologiile moderne utilizate la AMC vă pot asigura tratamente estetice eficiente, non-invazive sau minim invazive, prin care veți recăpăta aspectul tânar și proaspăt. Amercian Medical Center vă pune la dispoziție o varietate de proceduri, precum:

 • Curățarea cu ultrasunet a feței;
 • Peeling chimic;
 • Dermapen;
 • Tratamente faciale non-invazive (hidratare / stimulare / nutriție / regenerare);
 • Treadlifting (cu fire resorbabile);
 • Reechilibrarea volumelor faciale;  
 • Reechilibrarea santului nazolacrimal, corecția cearcane/ pungi;
 • Plastia de contur ( augumentare buze);
 • Lifting cu fire de suspensie;
 • Biorevitalizare și altele.

Prețuri:

 • Cosmetologie cu laser – de la 200 până la 1400 lei, în funcție de procedură
 • Pachet Icoone Base, 6 proceduri (4 Lift + 2 Laser) - 5600 lei
 • Pachet Icoone Body Slim, 10 proceduri (7 Lift + 3 Laser) - 9100 lei

Telefon: +373 022 (067) 22 33 11
Adrese: Chișinău, sectorul Centru - str. Pușkin 47/1, casa 3; sectorul Botanica - str. Independenței 54

Site
Facebook

Cosmetologie și medicină estetică la Clinica Sancos

mamaplus

Clinica de Medicină Estetică ”SANCOS” reprezintă un centru medical în care profesionalismul colaboratorilor se întâlneşte cu exigențele pacientului contemporan. Fondată încă în 1987, Clinica ”SANCOS” este unul dintre liderii pieței de servicii medicale private din Republica Moldova, certificată și de către organismele internaționale. Clinica vă pune la dispoziție un spectru larg de servicii la standarde europene. Specialiștii clinicii Sancos sunt în proces continuu de perfecționare și calificare profesională.

Prețuri:
Consultația primară a medicului triholog - 250 lei
Consultația dermatocosmetologului - 200 lei
Tratamentul tenului cu ultrasunete - 545 lei
Complex de proceduri pentru curățarea feței – 465 lei
Tratament conform metodei "De Lux wish" - 695 lei
Peeling АНА 12% - 510 lei

Numere de telefon: +373 (22) 909 909, +373 (22) 909 908
Adresa: Chișinău, bd. Moscova 16

Site
Facebook

Chirurgie plastică, estetică și reparatorie la clinica Medpark

mamaplus

Utilizând cele mai noi tehnici în domeniu, Medpark oferă soluții individualizate de întinerire și perfecționare a frumuseții naturale, pentru ca să îți recapeți aspectul proaspăt și sănătos al chipului sau să obții un profil mai bine definit. Datorită performanțelor chirurgiei estetice, plastice și reconstructive, acum poate fi corectată orice imperfecțiune a corpului pentru a obține aspectul pe care ți-l doreşti. Alături de tehnica de executare și experiență, chirurgia estetică este deosebită prin latura sa artistică. Este nevoie de talent, viziune, meticulozitate și perfecționism, pe care echipa de chirurgi plasticieni de la Clinica Medpark au obținut-o din pasiune şi studiu intens. Au o formare internațională şi sunt atenți la tot ce este mai nou în domeniu, pentru a oferi pacienților servicii de cea mai înaltă calitate.

Prețuri:

 • Consultația medicului specialist — 490 lei, consultația repetată — 300 lei, în decurs de 30 zile
 • Consultația medicului specialist, doctor în științe medicale — 550 lei, consultația repetată — 330 lei, în decurs de 30 zile.
 • Consultația medicului specialist, doctor habilitat în științe medicale — 650 lei, consultația repetată — 390 lei, în decurs de 30 zile.

Telefon: (+373) 22 40 00 40
Adresa: Chișinău, str. Andrei Doga 24

Site
Facebook

Cosmetologie cu laser, chirurgie estetică, plastică și reparatorie la clinica TerraMed

mamaplus

Clinica TerraMed oferă pacienților săi soluții individuale pentru întinerirea, corectarea și îmbunătățirea aspectului pielii. O gamă largă de servicii clinice va ajuta la corectarea oricărei imperfecțiuni a corpului cu ajutorul chirurgiei plastice, estetice și reparatorii, precum și a cosmetologiei cu laser. “LaserMed” este un cabinet modern unde beneficiați de servicii medicale complexe la cele mai înalte standarde, iar pacienții sunt tratați cu profesionalism și respect. Cabinetul “LaserMed” este un loc unic unde puteți descoperi soluții profesioniste la problemele estetice dar, în același timp puteți beneficia de cele mai noi proceduri estetice, sfat medical personalizat și echipamente medicale de top.

Prețuri:

 • Consultația medicului specialist - 350/400 lei
 • Remodelarea cicatricelor cu laser – 650-5000 lei
 • Tratamentul cu laser a petelor pigmentare - 3500-5000 lei
 • Înlăturarea cu laser a pistruilor - 3500-5000 lei
 • Tratamentul cu laser a vergeturilor - 2500-6000 lei
 • Tratamentul cu laser a acneei și sechele postacnee - 3500-5000 lei

Numere de telefon: +373 022 202 373, 069 02 08 44
Adresa: Chișinău, str. Cuza-Vodă 44 а

Site
Facebook

 Centrul Medical EstetExpert

mamaplus

Centrul medical EstetExpert este bine echipat cu aparate moderne, care pot oferi pacientului tratamente și investigații eficiente: tratamentul onicomicozei, analize medicale de laborator, diagnosticarea și terapia tumorilor cutanate, proceduri laser în domeniul ginecologiei și medicinei estetice. Cabinetele specialiștilor sunt dotate cu toate echipamentele necesare, care permit efectuarea analizelor și diagnosticarea în timpul consultației.

Prețuri:

 • Consultația medicului dermatovenerolog, specialist în tratamente cu laser și plastica de contur - 250 lei
 • Curățarea facială "Standart" - 650 lei
 • Curățarea facială „Tratament” - 850 lei
 • Botulinoterapie - 1000/3500 lei (1 unitate = 100 lei)
 • Plastica de contur de la 3000 lei

Numere de telefon: (+373 22) 540 000, 061 165 622
Adresa: Chișinău, bd. Dacia 24/2, etajul 2.

Site
Facebook

Centrul medical de cosmetologie estetică NaturaMed

mamaplus

Unicitatea Centrului Natura Med constă în aplicarea unei varietăți de metode de tratament care vizează nu numai rezolvarea unei probleme estetice specifice, ci și afectarea organismului în ansamblu. Aplicând diverse metode, specialiștii centrului nu numai rezolvă problema estetică specifică a pacientului, ci și au o abordare cuprinzătoare a îmbunătățirii stării generale de sănătate. Spectrul de servicii al centrului este destul de larg: Curățare mecanică sau cu ultrasunete, proceduri pentru îngrijire facială, hidratarea tenului, îndepărtarea petelor pigmentare, diverse tipuri de peeling, plasmolifting și lifting facial, îndepărtarea tatuajelor și altele.

Prețuri:

 • Consultația medicului dermatolog-cosmetolog - 250 lei
 • Curățarea complexă și profundă cu folosirea utilajelor și a preparatelor speciale - 400 lei
 • Proceduri de îngrijire facială în funcție de tipul tenului de la 200 de lei
 • Diverse tipuri de peeling de la 350 lei
 • Ozonoterapia de la 100 lei
 • Mezoterapie de la 300 lei
 • Injectarea toxinei botilinice (corectarea ridurilor faciale) 1 zonă - 1000 lei
 • Conturarea și modelarea feței de la 2500 lei

Telefon: (+373) 68 967 788
Adresa: Chișinău, str. Cuza-Vodă 13/8, oficiul 9

Site
Facebook

Centrul cosmetologic High Care

mamaplus

Centrul cosmetologic High Care aplică în practică cele mai moderne și inovatoare tehnologii și oferă servicii de cosmetologie în Chișinău în domeniul întineririi și vindecării întregului corp. Toate procedurile sunt efectuate cu aparataj modern, folosind doar preparate de înaltă calitate. Una dintre principale priorități ale centrului este combinația dintre cea mai înaltă eficiență a procedurilor și cursurilor medicale, împreună cu simplitatea și comoditatea acestora.

Prețuri:

 • Curățarea cu ultrasunet - 375 lei
 • Peelinguri de la 250 lei
 • Meso Care - mezoterapie non-invazivă de la 200 lei
 • LDM - micromasaj local și dinamic, proceduri de la 250 lei
 • Microdermoabraziune cu diamante  - 350 lei
 • Terapie cu microcurenți de la 300 lei

Numere de telefon: (+373 22) 81 16 81, (+373 79) 50 06 97
Adresa: Chișinău, bd. Traian, 22

Site
Facebook

Clinica de medicină estetică "Laboratorul frumuseții"

mamaplus

Misiunea de bază a clinicii ”Laboratorul frumuseții” este grija pentru exteriorul și tinerețea pacienților. Echipa clinicii reacționează operativ la toate doleanțele și exigențele clienților, astfel că apelând la noi, fiecare client se simte cât se poate de confortabil. ”Laboratorul frumuseții” a fost fondat în anul 2002. Astăzi clinica se află în fruntea topurilor, deoarece a respectat fidel standardele internaționale. Toate procedurile propuse sunt înalt eficiente și corespund cerințelor europene în domeniu.

Servicii:

 • epilare cu laser LightSheer;
 • șlefuire fracționată cu laser a pielii Fraxel Fractional CO2;
 • eliminarea petelor pigmentate și steluțelor vasculare prin metoda ClearLight;
 • procedurile de întinerire a corpului cu ajutorul CoolSculptMax-3;
 • contractarea pielii cu preparate cu acid hialuronic STYLAGE, Juviderm, Saypha.

Numere de telefon: (+373) 22 260 500, (+373) 69 101 793
Adresa: Chișinău, str. Tighina, 49/3, etajul 2

Site
Facebook

Clinica de medicină estetică Laser ProMed

mamaplus

Specialiștii Clinicii Promed folosesc metode moderne de diagnostic pentru tratamentul inovativ al afecțiunilor legate de medicina estetică. Clinica oferă servicii de medicină estetică în oftalmologie, dermatologie (microdermabraziune, mezoterapie, injectări cu acid hialuronic, lifting RF, dermapen), servicii în ginecologie.

Prețuri:

 • Consultația specialiștilor - 300 lei
 • Prețuri pentru prima procedură Laser: îndepărtarea petelor - 250 lei / 1 pată
 • Îndepărtarea petelor faciale - 1200 lei
 • Înlăturarea cicatricilor, tatuajelor - 500 lei/ 1 zonă
 • Tratamentul keratozei, acneei - 1000 lei/ facial

Numere de telefon: +373 799 90 382, 022 71 92 52

Site
Facebook

Clinica de medicină estetică și chirurgie plastică ALTER-MED

mamaplus

Clinică Polivalentă de Frumusețe Alter-Med oferă servicii de consultanță și asistență în domeniul chirurgiei plastice și reconstructive, dermatologiei, dermato-cosmetologiei, flebologiei, endocrinologiei, alergologiei, ortopediei, vertebrologiei, anesteologiei și terapiei intensive. În cadrul clinicii activează medici calificați cu o experiență bogată în acest domeniu.

Prețuri:

 • Procedurа Dermapen – 1000 lei
 • Laser PIXEL CO2: reîntinerirea frunții – 100 euro, reîntinerirea feței + gâtului + decolteului – 350 euro, îndepărtarea sechelelor postacneice – 150 euro.
 • proceduri estetice - de la 650 lei
 • Thread lifting (lifting cu ajutorul firelor de suspensie) - de la 300 până la 700 lei pentru un fir
 • Plasmolifting - preț promoțional - 1250 lei
 • Curățarea facială – 750 lei

Numere de telefon: +373 (22) 589 822, +373 (69) 77 11 17, +373 (69) 267 197
Adresa: Chișinău, str. Alba Iulia 81/3

Site
Facebook

Clinica modernă în domeniul dermatologiei estetice DermaBeauty

mamaplus

Clinica DermaBeauty oferă o gamă complexă de servicii de înfrumusețare și de îmbunătățire a aspectului facial dar și corporal. Echipa de medici calificați participă continuu la congresuri, simpozioane și seminare internaționale. DermaBeauty folosește produse cosmetice de înaltă calitate ale brandului Skeyndor. Clinica oferă servicii precum mezoterapia anticelulitică, criolifting, Dermapen, peelinguri, plazmolifting, tratamente cu botox și altele.  

Numere de telefon: (+373) 22 99 88 99, (+373) 79 45 80 33
Adresa: Chișinău, șoseaua Hâncești, 43

Site
Facebook