Încă înainte de apariția bebelușul pe lume, atât părinții, cât și bunicii sunt nerăbdători să-i cumpere celui mic cât mai multe jucării. Însă, specialiștii ne atenționează că nu toate sunt benefice pentru dezvoltarea copilului. Cele mai potrivite sunt jucăriile care dezvoltă inteligența, capacitatea de observare, gândirea, logica și imaginația celui mic. Noi vă prezentăm lista magazinelor specializate în vânzarea jucăriilor, iar vouă nu vă rămâne decât să faceți alegerea corectă și să procurați cele mai potrivite jucării pentru odraslele voastre.

mamaplus

Edu Joc

Misiunea celor de la Edu Joc e ca fiecare copil din Moldova să aibă în casă măcar o jucărie educativă, potrivită cu vârsta, talentul și preferințele sale. Principala metodă prin care copiii învață este joaca, iar scopul jocurilor este de a dezvolta inteligența, creativitatea, memoria și perspicacitatea copilului, pentru a-l pregăti și forma pentru viața de adult. Edu Joc comercializează jucării și jocuri educative din lemn, astfel își propun să crească o nouă generație de copii creativi și inteligenți (jucăriile Edu Joc pot fi achiziționate inclusiv din internet-magazinul Edu Joc).

Adresa: str. Mihai Eminescu, 63

Telefon: 078 800 700

Detalii

mamaplus

Carousel

Pășind pragul magazinului Carousel, te simți ca într-o lume a jucăriilor. Proprietarii buticului promovează valori, precum educaţia, prietenia, respectul şi dragostea. Aceștia vă pun la dispoziție o gamă largă de jucării calitative și neobișnuite, cu ajutorul cărora copiii îşi vor dezvolta imaginaţia, atitudinea grijulie față de lucruri, afecţiunea, talentele artistice și interesul pentru științe. La Carousel vei găsi cunoscutele branduri de jucării, precum Djeco, Lilliputiens, Janod, Jellycat, Samokat, Templar, Humanitas, DPH, Arthur, RexLondon, Italtrike, OMY, Play&Go.

Adresa: str. Mihai Eminescu, 25/1

Telefon: 022 011 022

Detalii

mamaplus

Baby-Boom

În rețeaua de magazine Baby-Boom vei găsi tot de ce are nevoie copilul tău din prima zi de viață. Pe lângă  alimente, accesorii, produse cosmetice, cărucioare, mese de înfășat, mobilă pentru odaia copilului, din magazinele Baby-Boom poți achiziționa și o gamă largă de jucării inteligente, precum Fisher Price, Baby Mix, Canpol. Magazinele sunt situate în aproape fiecare sector din Chișinău. Baby-Boom dezvoltă în mod activ magazinul online.

Adrese: Centru: C. C. "Centru", str. Vaarlam 63, Botanica: С.С. "Shopping Malldova", str. Arborilor 21, et.3, C. C. "Elat", str. Decebal 99, etajul 5, mag.13, “Baby-Boom” , bd. Traian 10,  Rîșcani: C. C. "Yo-Kids", Bd. Moscovei 3, etajul 1, Ciocana: C. C. "Family", str. Sadoveanu 20/1, etajul 2, mag.4, "Baby-Boom", str. Vieru 13/1, Buiucani: "Baby-Boom", str. Bucuriei 1/2, C. C. "IUS-Com", str. Creanga 49, etajul 1, mag.3, Bălți: “Baby-Boom”, or. Bălți: str. Ștefan cel Mare și Sfînt, 8/4   

Telefon: 068 690 379

Detalii

mamaplus

Baby Boutique

Din dorința de a crea o lume a copiilor, Baby Boutique s-a specializat în distribuția jocurilor și jucăriilor aflate în topul preferințelor celor mici. În magazinul Baby Boutique vei găsi o colecție de jucării care dezvoltă gândirea, intuiția, abilitățile motrice și nu în ultimul rând imaginația celor mici.

Adresa: bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 182

Telefon: 078 772 455

Detalii

mamaplus

LULU

În rețeaua de magazine LULU, vei găsi jucăriile potrivite chiar și pentru cei mai pretențioși copii. De aici, îi vei putea achiziționa copilului tău eroii preferați, precum Ponei, Robocar, Peppa Pig, Hello Kitty, Paw Patrol și mulți alții. De asemenea, picii pasionați de lego, vor găsi în magazinele LULU o varietate mare de seturi de construcție.

Adrese: MallDova, et. 3, Elat, et 5, Jumbo, et 1, Baby Hall, et. 1, Atrium, et 1

Telefon: 068 344 144

Detalii

mamaplus

GOOSE & GOOSE

Hypermarketul Goose&Goose este primul proiect din Moldova, care oferă un spectru larg de produse pentru copii. Pe lângă cărucioarele moderne, țarcuri pentru bebeluși, premergătoare, mobilier pentru camera copilor, aici vei găsi și un asortiment bogat de jucării pentru copiii de toate vârstele.

Adresa: str. Albișoara, 42; str. Trandafirilor, 1

Telefon: 022 999 000

Detalii

mamaplus

Jucărel

Jucărel este un magazin depozit de jucării fabricate în Ucraina, Rusia și Belarus, de înaltă calitate, inofensive atât pentru copii, cât și pentru bebeluși. Magazinul își împrospătează cu regularitate asortimentul de jocuri și jucării, astfel încât să fie mereu în trend cu necesitățile pieței.

Adresa: Mitropolit Dosoftei, 115

Telefon: 060 933 855

Detalii

mamaplus

Antoshka

În magazinul Antoshka, pe lângă cărucioare, pătuțuri, scaune auto și alte produse pentru copii, poți găsi și o varietate largă de jucării pentru bebeluși, jucării intercative, tematice, educative, științifice și nu doar. Magazinul îți pune la dispoziție un asortiment bogat de jucării la prețuri rezonabile.

Adresa: str. Alecu Russo, 20, str. Dacia, 49/14

Telefon: 022 840 388

Detalii

mamaplus

Kidsco

Dacă ai un copil creativ sau pasionat de lumea Disney, la Kidsco vei găsi jucăriile potrivite pentru el. Această rețea de magazine ne promite o serie variată de jucării calitative, la prețuri avantajoase.

Adrese: Zity Mall - et. 3, Baby Hall - et.1; BabyHall - et.2; Atrium - et.1; Elat - et.5; SunCity - et.4; Soiuz - et.3; Unic - et.1.

Telefon: 068 030 609

Detalii

mamaplus

Slingi.md

Un alt magazin din care poți achiziționa jucării de calitate, inofensive pentru bebeluși și copii, este Slingi. Aici vei găsi jocuri de masă, microfoane pentru karaoke, covorașe puzzle, leggo, scîncioburi, piscine gonflabile și multe alte lucruri care îi vor asigura distracție maximă copilului tău.

Adresa: bd. Dacia, 16/1 (CC "1000 мелочей"); Elat, etajul 5.

Telefon: 069 142 814

Detalii

mamaplus

Toyland

O rețea de 8 magazine, care de 13 ani furnizează Republicii Moldova jucării și alte produse pentru copii. Compania are un magazin online și chiar propriul depozit angro, de unde poți cumpăra mai multe produse la prețuri mai mici.

Adrese: bd. Moscovei, 5; bd. Mircea cel Bătrân, 2; str.Negruzzi, 2/4; str. Cuza-Vodă, 30/1; str. Ceucari, 2/3; str. Ion Creangă, 43/1; str. Calea Ieșilor, 7; str. Alba-Iulia, 77/20.

Telefon: 062 040 014

Detalii

mamaplus

ToyBox.md

În magazinul online toybox.md, vei putea cumpăra jucăriile preferate ale copiilor tăi la doar un click distanță. Pe site-ul magazinului, vei găsi branduri populare de jucării, precum LEGO, Barbie, Hot Wheels, My Little Pony. Poți să alegi o jucărie calitativă la preț accesibil, fiind acasă, la serviciu sau chiar în drum, iar livrarea va fi efectuată în cel mai scurt timp.

Adresa: str. 31 august 1989, 98

Telefon: 068 908 108

Detalii

mamaplus

Toy Store

Se poziționează ca distribuitor oficial al Lego în Moldova. Jucăriile pot fi comandate atât online, prin intermediul platformei internet-magazinului, cât și în showroom-ul din Sun City. Au servicii excelente pentru clienți.

Adresa: str. Pușkin, 31, C.C. Sun City

Telefon: 069 127 628

Detalii

mamaplus

Bimbo

O rețea de magazine de jucării pentru copii pentru toate vârstele, cu astfel de branduri internaționale precum Maisto, Burago, Mattel, Hasbro, Lego, Play-Doh, Totum, Educa, Carioca, Kikkaboo. În asortiment sunt jucării, jocuri de masă,  păpuși, mașini și multe altele.

Adrese: Baby Hall, et. 2; Toamna de aur, str. Cuza-Vodă, 21; Sun City, etajul 4.

Telefon: 079 117 756

Detalii

mamaplus

Și, bineînțeles, îți reamintim că toată varietatea de jucării o poți găsi nu doar în centrele comerciale din Capitală, dar și la piețe. Deci, ai o șansă reală să-i asiguri piciului o copilărie fericită, dar nu trebuie să exagerezi: o mulțime de jucării nu înseamnă neapărat că sunt potrivite pentru el.

La final, trei reguli de urmat:

1. Nu cumpăra jucării pe care copilul nu le cere.

2. Nu cumpăra jucării pentru a-i liniști isteriile sau capriciile.

3. Nu cumpăra jucării pentru creștere. Lego este minunat, dar nu pentru un copil de un an.

4. Nu-i promite și nu-i cumpăra o jucărie în schimbul alteia deteriorate. Învață-l să valorifice și să aibă grijă de lucrurile lui.

Sursa: Mamaplus.MD